Mindenki szerint mindig toppon vagyok, de egyik bnőm szerint több alapozót kellene használnom. Mit gondoltok?
Hogy őszinte legyek, ezen a képen semmi bőrhiba nem látszik, még ha van, akkor sem.
Ha tényleg ilyen szép a bőröd, ne hallgass a barátnődre, szép vagy így ahogy vagy.
30N
Szerintem nagyon szép vagy, a barátnőd lehet csak irigykedik :) Vagy nem tudom, de ne használj több alapozót, mert semmi bőrhiba nem látszik. Hány éves vagy egyébként, ha szabad megkérdeznem?
17/L
Szerintem nem kell neked alapozó. A kép alapján úgy tűnik szép a bőröd és nem a vörös szőnyegen vagyunk, tehát 1-1 apróbb bőrhibával nincs semmi gond.
Az alapozó viszont hosszútávon nem tesz jót.
Sokszor teszed még fel magad?
Egyébként nagyon szép vagy,és szerintem se használj alapozót. Tiszta Zimány Linda 2 vagy. :)
15/L
Szerintem szép vagy és barátnőd csak irigykedik rád,de a szemöldöködet csináld meg!Amúgy hány éves vagy?
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!