Szerintetek is butaság alapozót használnom?
14 évesen még tényleg korai kicsit. Akár milyen jó márkájú és drága is az alapozó, a bőrödet akkor sem hagyja normálisan levegőzni és emiatt már kb.25 éves korodra nagyon csúnya arcbőröd lesz!
Én inkább a pattanások ellen tennék valamit, rengeteg féle arc tisztító, arcpakolás létezik akár házilag is.:))
Rákattintasz arra hogy "Hol vásárolható meg" és ezután megyek szerint meglehet nézni hogy hol árulják. :)
A La Roche Posay Effaclar Duo+ tényleg használ :)
Én is kb 13-14éves korom óta szenvedtem a pattanásoktól.Aztán abbamaradtak.. a gond az volt,hogy rengeteg hegem volt.Elmentem bőrgyógyászhoz,és ajánlotta ezt a krémet,mivel még nem voltam 18,ezért a komolyabb kezelések ki lettek zárva.Bár előtte utána képet nem tudok mutatni,de szó szerint,teljesen eltűntek azok a hegek,amiket próbáltam eltakargatni.Közben használtam persze alapozót,de mára ez BB krém lett,mert nem kell akkora fedés sem,mint régen.Úgy 1 hónap után látszott jelentősen a változás az arcomon.És én is csak néztem,mert eddig akármit próbáltam,semmit sem ért.A krém amúgy 3-4000Ft között mozog,és ugye gyógyszertári,vény nélkül kapható.
Szia! Én is 14 vagyok, nekem is nagyon csúnya a pattanások miatt a bőröm. Nagyon sok ember hevesen tiltakozik az alapozó miatt, pedig vannak 11-12 éves kislányok is akik rendszeresen kenik össze-vissza sminkkel az arcukat.
Én BB krémet használok(a Garnier BB krémjét olajmentes változatban-> ha olajosat használnék az csak bezsírosítaná a bőröm)
A BB, CC krémek gyakorlatilag ugyan olyanok mint az alapozók,csak színezett testápolók, és nem olyan rossz dolgokból állnak.
Persze, egy pici púder is kell akkor, ajánlom a Rimmel London Stay Matt púderét! Nagyon barátságos összetételei vannak, nem nehezíti el a bőrt, hagyja levegőzni, stb.+nagyon sokan dicsérik!
És én is szeretnék venni egy olyan La Roche-Posay krémet, amit említettél, mert nagyon sok jót hallok róla én is. Szoktam nézni a YouTube-on ilyen YouTubeos lányokat, akik videóznak, tanácsot adnak, és egy csomó csajszi említi a krémet:)))
Remélem tudtam segíteni egy csöppet! BÚÉK :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!