Szerintetek is butaság alapozót használnom?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és rettenetesen makacs és sok pattanásom van!Minden nap tisztom az arcom de ez így önmagában kevés!Először csak korrektort használtam de abból is olyan sok kellett hogy pár hét alatt elfogyott és fégül vettem magamnak egy az arcszínemhez illő alapozót és hozzá egy púdert hogy a helyén tartsa!Sokan azt mondják hogy felesleges mert még csak 14vagyok,de ha nem használom akkor nagyon csúnya az arcom!2014. dec. 31. 13:11
11/11 anonim válasza:
Menj el kozmetikushoz és rendbe rakja a bőrödet. Nálunk kb. 3500 Ft-ért csinálják, de megéri. Babapopsi simaságú lesz az arcod. Ezután rendszeresen tisztítsd és kevesebb esélyük van a pattanásoknak. Ezt a kezelést nem kell gyakran megcsinálni, persze ez bőrtípustól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!