Hogyan tudom megállapítani, hogy milyen árnyalatú alapozót kell használnom?
Még soha nem használtam,de a ballagásra szeretnék venni egyet,mert nagyon ragyás az arcom.Ma szerettem volna,de olyan nehéznek tűnik a választás. Tudnátok ebben segíteni? Nagyon fehér bőrű vagyok. Melyiket vagy milyet ajánlanátok nekem? Én a maybeline hab állagú alapozóra gondoltam. Hogy kell felvinni az arcra,mely részekre? Az alapozó és a púder miben különböznek?
Bocsi a sok kérdésért. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Először is, keress a bőröd árnyalatának megfelelőt. Szóval ha világos a bőröd, akkor valami világosat válassz. Utána a polcról keresd ki a próbaterméket, kenj egy kicsit az arcodra (vagy a kézfejedre: elvileg a kézfejen és az arcon ugyan olyan színű a bőr, de inkább az arcodon próbáld ki - az a legbiztosabb), dolgozd el rendesen, majd nézd meg hogy mennyire üt el/mennyire hasonlít az eredeti bőrszínedhez. Arra figyelj, hogy természetesnek hasson!
15/L
pont én is azt akartam belinkelni amit az utolsó:)
én az alapján választottam,egyébként imádom a 'dorkasminkel' videokat,nagyon sokat lehet belőle tanulni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!