Szerintem szép arcom van, nem pattanásos csaj kicsit szeplős. Azért még kellene alapozót használnom? (a tus, szempillaspirál mellé) hogy jobban nézzen ki?
Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 21:45
1/5 anonim válasza:
Nem. A szeplőket úgysem tudod rendesen eltakarni, namegaztán felesleges is. Ez hozzád tartozik, nem pedig egy szépséghiba, mint mondjuk egy bibircsók.
2/5 Shai-Hulud válasza:
Jaj, ne! Tudod te, hogy annak, aki szeret, milyen gyönyörűek tudnak lenni a szeplőid? El ne tüntesd őket!
Pedro
3/5 anonim válasza:
szerintem nem, örülj neki hogy ilyen jó bőröd van:)
4/5 anonim válasza:
Szerencsére nekem is szép a bőröm. Nem is használok alapozót, csak esetleg menzesz előtt ha előjön pár patti rajta.
5/5 anonim válasza:
Esetleg az álladra és a homlokodra! Nyugodtan használj SZELÍDEN narancs szemfestéket ha akarsz, és valami színtelen szájfényt! Van szexepiled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!