Milyen alapozót kéne használnom vagy mit csináljak? (többi lent)
Szóval úgy viszed fel az alapozót, mintha arckrém lenne?! Mert az nagyon nem okés. :/
Előtte megtisztítod, hidratálod a bőröd? Milyen alapozókat próbáltál eddig? Fixáltad púderrel, vagy csak alapozót használsz?
Régebben én is csak alapozót használtam és nekem is elmászott az arcomról napközben, de nem is csoda, hiszen nem volt fixálva. Amióta leheletvékony rétegben viszem fel az alapozót és használok egy kis mattító púdert, nem csak hogy szebb az összhatás, a helyén is marad a sminkem napközben. :)
Én épp ma vettem egy új alapozót, rimmel lasting finish. Most akciós a rossmanban, 1400Ft. A krémmánián elég jókat írtak róla és jól is értékelték, sokan hangsúlyozták, hogy milyen erős a fedése és hogy tényleg egész nap a helyén marad. Én még nem próbáltam ki, de nagyon kíváncsi leszek rá. Szerintem egy próbát megér, nem olyan drága, de azért a rimmel mégiscsak egy jobb minőség, mint pl. nyc, essence, miss sporty, ilyesmi. :)
Én korrektor palettát ajánlanék, amiben több szín van, de legalább 2. +egy leheletnyi púdert. A korrektort elég a foltokra felvinni, majd az egész arcot átsimítani egy pár ecsetvonásnyi púderrel.
Ez csak tipp, nem tudom az említetteken felül mennyi sminket használsz, de pár pirosas folt miatt szerintem ne alapozd le teljesen a bőröd. Jó pár kidobott darab és jópár ezer forint mire találsz egy olyan alapozót ami megközelítőleg tökéletes és akkor rájössz hogy nincs is rá szükséged!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!