Hogy ha használok alapozót mindenképpen kell használnom hozzá pirosítót?
Figyelt kérdés
2016. júl. 22. 11:34
2/9 anonim válasza:
Nem. Szerintem az alapozó, csak úgy magába szebb.
3/9 anonim válasza:
Nem feltétlen szükséges. Csak azt használd amihez kedved van és ami neked tetszik.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem is akartam pirosítót használni, de a sminkes videókba mindig azt mondják hogy jobb az alapozóhoz pirosítót használni. De akkor jó hogy nem csak én vagyok ezzel így hogy nem használ pirosítót.
2016. júl. 22. 12:45
5/9 anonim válasza:
nem kell, de néha az alapozó nagyon kifakít és ezért természetesebb a végeredmény, ha használsz pirosítót is. bár én inkább az enyhe kontúrra esküszöm.
6/9 anonim válasza:
Pirosító max akkor fontos ha az alapozó magas fedésű és olyan mű arcot csinál, mint egy maszk. De egy átlag alapozó nem ilyen.
7/9 A kérdező kommentje:
Az én alapozóm szinte nem is látszik, még ha fel is van kenve, akkor sem.
2016. júl. 22. 13:42
8/9 anonim válasza:
Az enyém se látszik, enyhe a fedése, de használok pirosítót. Lisa Eldridge azt mondta, hogy szebben csillog tőle a szem, és tényleg. :)
Fura, hogy az arcon a pír kiemeli a szemet, de nekem bejön. Ja, és én csak krémes pirosítót használok, amit szépen el lehet dolgozni, és nem egy plusz száraz réteg a fejemen.
9/9 anonim válasza:
Én mindig használok. Egy vékony réteg alapozót teszek csak magamra, viszont még ettől is olyan fehérnek és élettelennek érzem az arcom, hogy inkább teszek rá pirosítót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!