Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek 12 évesen korai...

Szerintetek 12 évesen korai lenne egy kis szempillaspirál? Vagy megszólnának érte? Már rég gondolkodtam ezen, de még soha nem használtam így mindennaposan, csak alkalmakkor.

Figyelt kérdés

2016. nov. 6. 01:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, még mindig nem azt kértem, hogy büszke legyél rám, de azért köszi. c:
2016. nov. 6. 23:21
 12/14 anonim ***** válasza:
89%

Ha normális válaszra vársz tedd fel érthetően. Tehát ki lehet a kérdést egészíteni, hogy milyen válaszok az vársz. Másrészt ahhoz, hogy normális választ kapj, normálisan kellene neked is válaszolnod, hogy mire vagy kíváncsi, ha nem volt annyi eszed, hogy a kérdés alatt leírd még a válaszok előtt.

A te akaratodnak megfelelően pedig akkor válaszolok egy kib*szott igennel egy magát nagyra tartó pisis kislánynak, aki azt gondolja magáról, hogy most milyen menő.

Nyugodjál le Móúnika! Nem kell idegállapotba lenni kis luvnya.

2016. nov. 7. 14:09
 13/14 A kérdező kommentje:
12-es, rajtad konkrétan röhögőgörcsöt kaptam, de segáz. :'DD Egyébként ha megkérhetlek, ne legyél már az anyukám, köszi.
2016. nov. 7. 18:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan használd, én is 12 éves koromban kezdtem el használni. :D
2016. dec. 3. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!