Sziasztok! Értettebb 13 és fél éves vagyok. Tudom, most biztos arra gondoltok milyen korai. Ezért szeretném megkérdezni, hogy szerintetek általános iskolába túlzás, ha egy kis pirosító (nagyon ritkán), nagyon vékony tus a szempillatövekhez, szempillaspirál és ajakbalzsam.
Ha ti anyukák lennétek megengednétek a lányotoknak?
Kövezzetek meg, ha gondoljátok, de szerintem 13 évesen még nem kell sminkelni.
Ha esetleg karikás a szemed, vagy van 1-2 pattid, akkor arra mehet egy kis korrektor, de ennyyi. Pattanásokra pedig mindenképp antibakteriális korrektort vegyéé!
A tus, és a pirosító teljesen felesleges még most. Az ajakbalzsam pedig szerintem nem kifejezetten sminktermék, inkább ápoló termék, amit érdemes is használni, főleg hidegben és szélben, mert akkor könnyebben kiszárítja a szél az ajkunkat. Szerintem a szempillaspirál is felesleges, de a felsoroltak közül talán ez az, ami még elfogadható egy 13 évesnél.
2014. jan. 16. 18:10
2/8 piriiiiii válasza:
Azt csinálsz, amit akarsz, a Te tested (bár a Te szüleid, és a Te tanáraid....), de azt mondd meg, kérlek, reális és logikus érvekkel, hogy MI A CÉLOD VELE?
Igen, korai. Akkor is korai, ha Te érettebb 13 és fél éves vagy, mint a többi 13 és fél éves.
2014. jan. 16. 18:19
3/8 anonim válasza:
13 évesen nem engedtem a lányomnak hogy sminkeljen. Még gyerek, és igen korai..
2014. jan. 16. 18:20
4/8 anonim válasza:
Szentem nem korai!! De azer ne vidd túlzásba!! Szal ink legyen természetes hatása!! Pl ha a szemed erősebben van kisminkelveakk a szad ne annyira legyen!! Ên is 13 vok es ên a szemem huzom ki erősebben meg fehér pudert hasznalok meg korektort!! Jo. Ez soknak tűnik de nem az mert igazabol természetesen hat.....a puder es a korektor meg se látszik nekem!! Szal szentem nyugodtan!!
2014. jan. 16. 18:22
5/8 anonim válasza:
szerintem nem kell! addig örülj amíg nincs szükséged ilyenre, és alapból is szép vagy!
2014. jan. 16. 18:34
6/8 anonim válasza:
elég a szempillaspirál és az ajakbalzsam a többi igencsak túlzás.
2014. jan. 16. 19:42
7/8 anonim válasza:
Gondolkozz el azob,hogy minek? Ajakápoló oké,mert száraz a szád.Bár 2 liter víz naponta csodákra képes.Spirál minek?Tus dettó.Pirosító?Sápadt vagy?Menj orvoshoz!:D Ne tedd tönkre a szép babaarcodat,akkor fogod észre venni a hiányát,mikor késő!;)
2014. jan. 16. 20:36
8/8 anonim válasza:
#4-es! Kíváncsi vagyok, milyen lesz a bőröd 3-4 év múlva... ;) És kedves kérdező, SEMMIKÉPP se sminkeld magad 13 évesen! Ne állj be a sorba, meg fogod köszönni később, és a bőröd is meg fogja köszönni :) Nem szép, ha valakinek egy maszk van az arca helyén, hidd el,jobb a természetes bőr! Csomóan csak meg fognak szólni... Én se sminkeltem soha, mégse tartanak rondának vagy igénytelennek.... 15/l
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!