Ha sminkelni szeretném magam mit használjak, ti mit használtok? 15/l
Szia.
Üdv a smink világában :)
14 vagyok és 1 éve sminkelem magam
bb krémnél figyelj a börszinedre,nyugodtan mond meg az árusnak hogy kiszeretnél menni ,ugyanis a benti fények roszak velem elö fordult hogy sötét alapozott vettem.
KORREKTOR:egy szinnel világossabat mint a börszined ,és a szemed alá,szemhéjadra és börhibáidra,
Korrektort alapozás után puderezés elött kell felvinni
SZEMPILLA SPIRÁL:ne legyen csomos
SZEMCERUZA:ha lehet akkor ne a hegyezőst hanem a csavaros szemceruzát vegyél sokkal jobb.
UI:egy labbelot vegyél a szádra elég a fehéres labello nem muszáj vörös ruzs,csak hogy hidratálja a szádat.szia
Garnier BB krém nagyon jó. Én az olajmentest ajánlom , amióta használom az alapozómhoz nem is nyúltam.
Essence termékek jók, én mindegyikkel megvagyok elégedve esetleg NYC-t ( new york color ) tudom ajánlani, főleg a szempillaspiráljait. 900 forint körül vannak, de sokáig jó és gyönyörű pillákat csinál. Szemceruzából Lady Ann -t ajánlom, eddig nekem az legjobban bevállt.:)
A korrektoromat pedig itthon szoktam készíteni úgyhogy abból sajnos nemtudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!