Hogy tudnám magam szépen sminkelni?
Nézz fel youTubra ott van egy csomó videó :)
Amúgy is gyakorlat teszi a mestert! :)
Ha még nem tudsz sminkelni akkor ne tussal kezd, meg ha az alapozás sem megy akkor használj eleinte csak korrektort.
Alapozni tanulni jók ezek a mostani BB krémek, mert nem olyan erősek mint egy alapozó. Nem egészen értem miért lennél foltos. Ha a pattanások miatt akkor korrektor kell, más esetben meg nem dolgozod el rendesen az alapozót.
Nagyon szépen folyékonyat ecsettel lehet felvinni, a szivacstól én jobban szeretem az ujjam, de kézzel meg a BB krém tökéletes.
A szemedet púderekkel tanuld meg kifesteni. Szerintem fontosabb az ecset mint a festék minősége. Persze nem valami 1 eurós üzlet szemfestékre gondolok. Szerintem olcsóbb drogériás márkákat is szépen lehet használni ha lealapoztad a szemhéjad és jó ecsetet használsz.
Keress rá a mac 217-es ecsetére az univerzális, ahhoz hasonlót próbálj keresni valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!