Most kezdjek el én is sminkelni?
Figyelt kérdés
Tizennégy éves vagyok. Alapozót használok és kész..Szeretem a divatot, meg úgymond divatosan is öltözködök, de nem használok spirállt meg szemceruzát. A fiúknak is azok a lányok jönnek be, akik sminkelnek. A barátaim mondták hogy kezdjek el én is. Akkor most én is kezdjek el? Egyszer kipróbáltam itthon és jobban éreztem magam.2013. nov. 2. 14:55
1/9 anonim válasza:
Ahogyan szeretnéd!:)
Sminkelheted magad halványan szóval nem úgy mintha rádborult volna a sminkkészlet:D
De nem kötelező beállni a sorba!;)
2/9 anonim válasza:
Ha jobban érzed magad tőle,tetszik,és jól is áll elkezdhetsz,DE:Ne úgy mint egy k×rva.....:DD Bár,én hülyeségnek tartom,hogy pár pattanásos-pörsenéses tinifiú miatt elkezdjek sminkelni....:DD 15(és van pasim):P
3/9 anonim válasza:
szerintem minden napra fölösleges. Az is csak plusz kemikália amit magara kensz. Nagyon sokáig sminkeltem a szemem, már alig van szemfesték, amit tolerál, begyullad és fáj tőlük a szemem. Kb. heti szinten festem ki magam és ennyi.
4/9 anonim válasza:
Én is sminkelem magam, suliba pl. el se tudnék menni nélküle. Ha rosszul érzed megad miatta használd nyugodtan, de figyelj oda hogy mindig alaposan lemosd és csak minőségi sminket használj tiszta ecsettel. Na meg a kevesebb több elv itt fokozottan érvényes. :) 16/L
5/9 anonim válasza:
20évesen úgy fogsz kinézni mint egy 30éves ha rendszeresen sminkeled magad, szerintem max heti 1x :)
6/9 anonim válasza:
Szerintem emiatt nem kell beállni a sorba. Azok a lányok sem feltétlen csak a smink miatt jönnek be a fiúknak, hanem mert illegetik előttük magukat.
Én sosem sminkeltem, pedig 24 vagyok, és eddig semmilyen hátrányom sem származott belőle.
7/9 anonim válasza:
Na pont az alapozó nem kellene, akkor már inkább a szemceruza. Te már most is sminkelsz, értelmetlen a kérdésed.
Ha 14 évesen olyan ronda a bőröd, hogy takargatni kell, akkor nem kellene alapozóval rontani a helyzeten, inkább aktívan látogasd a bőrgyógyászt.
8/9 anonim válasza:
Alapozó,szájfény (és szempillaspirál) bőven elég egy kislánynak a mindennapokhoz..különleges alkalmakra lehet kicsit többet,de azt sem érdemes túlzásba vinni,főleg a fiúktól függjön,hogy mit és hogyan csinálsz..
9/9 anonim válasza:
Alapozó,szájfény (és szempillaspirál) bőven elég egy kislánynak a mindennapokhoz..különleges alkalmakra lehet kicsit többet,de azt sem érdemes túlzásba vinni,főleg a fiúktól ne függjön,hogy mit és hogyan csinálsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!