Szerintetek hány éves kortól sminkeljék magukat a lányok?
Én ilyen idős koromban még nem foglalkoztam a sminkeléssel, fölöslegesnek éreztem. Bár a mai napig nem érdekel annyira (23 vagyok), nagyon macerás, költséges (vagy ha gagyi olcsót veszel, tönkreteszi a bőröd, sőt lehet a drágább is tönkreteszi), ha nap közben elkenődik, akkor még nevetséges is. Szerintem egy nő úgy is lehet szép, ha nem keni be magát mindenfélével. Suliba, barátnős öszejövetelekre, hétköznapra nem festem ki magam egyáltalán. Legfeljebb randira, állásinterjúra, ünnepi alkalomra stb. egy kis szemhéjfesték, spirál, szájfény és ennyi.
Ha használni akarsz sminket, akkor nagyon jól válaszd meg, hogy milyen fajtát, mert a pattanásos bőrt még jobban tönkre teszi egy rosszul választott korrektor vagy alapozó, amiben mindenféle sz@r anyag van.
Könyörgöm ne csatlakozzál már a többi birkához akik festik magukat!Ők azért festik magukat mert nem elégedettek a külsejükkel vagy a média beetette őket azzal a tévhittel hogy csakis akkor érnek valamit ha kisminkelik magukat
Egyébként az tény hogy a nők 80%-a bűn ronda lenne smink nélkül.Mit ér az a sok vakolat ha belül nincs semmi a sivárságon kívül?Ezt nem bírják felfogni a felszínes emberek
Sajnos szinte minden buta liba festi magát,nem lehet találni normális csajt aki a személyiségével és a természetes szépségével akar hódítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!