Lányok! 13 éves vagyok és még nem sminkeltem magam. Nyolcadikban szeretném elkezdeni de csak szempillaspirált használnék. Szerintetek korai? Milyen parfümöt használtok? Adnátok tanácsokat ezzel kapcsolatban?
Szerintem nem korai.
Parfüm esetében neked kell megtalálnod, ami tetszik vagy illik hozzád. Nekem elég sokfajta parfümöm van, mert még nem találtam meg, és folyton kísérletezgetek. Erre azt ajánlom, hogy ha van valami konkrét illat amit nagyon szeretsz, valamilyen virág vagy gyümölcs, ilyesmi, akkor nézz körül, hogy milyen parfümök tartalmazzák. Vagy keresgélhetsz az alapján is, hogy milyet tudsz elképzelni magadnak - valami "nehéz" illatot vagy inkább valami frissebbet, mennyire legyen édes illat... (ennyi idősen inkább valami könnyebb, frissebb fajtát ajánlanék).
Ha már valami alapötleted van, kérhetsz segítséget egy parfümériában. Ha egyáltalán nincs elképzelésed, próbálkozz katalógusokkal, akár Avonnal, Oriflame-mel ha tudsz szerezni, azokban vannak illatminták. Vagy menj be egy drogériába/parfülériába körbeszaglászni, hátha találsz valamit, csak ne szagolj túl sokat egyszerre, mert az orr hamar elfárad és olyan 5-6 illat után már nem igazán lehet normálisan megítélni.
Remélem, segítettem :)
19/L
Nem korai, ímg nem viszed túlzásba, pici szempillaspirál, pici korrektor, ha van kis pattid, meg szájfény a max, amit ajánlani tudnék neked! :) Boldogság olyat látni, hogy 13 évesen most kezded a sminkelést :))
Én Zarás parfümöt használok, csokis illatút, elég tartósan megmarad, illetve sok van az üvegben és az ára sem olyan borsos. 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!