Szerintetek 12 évesen korai lenne egy kis szempillaspirál? Vagy megszólnának érte? Már rég gondolkodtam ezen, de még soha nem használtam így mindennaposan, csak alkalmakkor.
Nem tudom, nekem 12 évesen eszembe nem jutott volna sminkelni még ünnepeken sem, pedig csak 2 évvel vagyok idősebb nálad, de szerintem ennyi nemgáz, amennyiben nem csinálsz póklábakat, alaposan lemosod este és nem a legolcsóbb kisboltos valamit kened a szempilláidra.
Megszólni nem fognak, de néhány napig az osztálytársaidtól hallgathatod majd azt a bizonyos "Te használsz szempillaspirált/sminkelsz???:o" kérdést. Legalábbis velem így volt, pedig már nem 12 voltam...:DD
12 évesen elég korai, majd közép suliba max.
Esetleg hogy ne az a groteszk erős legyen annyit ajánlok, hogy a szempilla elszőkülő végeit fessed csak be s természetes hatású.
De te döntésed használod e vagy nem s hogyan, meg persze anyuka hogy engedi. Ha lenne gyerekem nem engedném, csak úgy ahogy leírtam.
23-N
Én 15 évesen használtam először szempillaspirált.
12 éveseknek még nem ajánlanám.
Igaz vannak különleges alkalmak,amikor nem baj,ha kipróbálod, de rendszeres (főleg iskolai) használatra nem javaslom.
Egyrészt a kortársaidnak biztos lesz véleménye,ami nem feltétlenül fog tetszeni, másrészt a rendszeres spirálozás hosszútávon károsíthatja a pilláidat. Elnehezíti őket,emiatt könnyebben hullik és sokkal lassabban fog nőni.
De testnevelés órákon is csak bajlódik vele az ember, mert szerintem tornázás előtt nem fogja valaki negyed órán át mosogatni az arcát, a sminkben való tesizés után pedig garantáltan összemaszatolja a szemkörnyékedet és mivel megizzadsz,így a festékben levő mesterséges anyagok is beszívódhatnak a bőrödbe,ami nem feltétlenül tesz jót.
Szerintem az azért sok lenne.
14 vagyok és én is csak nagyon néha használok
Egyedül neked tudunk gratulálni, hogy 12 évesen igen választékos szókinccsel rendelkezel és még büszke is vagy rá.
Ha erre az őszinte, határozott válaszra vágysz, akkor kimondom, hogy: Igen, korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!