Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek 12 évesen korai...

Szerintetek 12 évesen korai lenne egy kis szempillaspirál? Vagy megszólnának érte? Már rég gondolkodtam ezen, de még soha nem használtam így mindennaposan, csak alkalmakkor.

Figyelt kérdés

2016. nov. 6. 01:35
1 2
 1/14 anonim válasza:
58%
Szia! Szerintem nyugodtan használhatsz, egy kicsi szempillaspiráltól semmi baj nem lesz:)
2016. nov. 6. 02:06
 2/14 anonim ***** válasza:
43%

Nem tudom, nekem 12 évesen eszembe nem jutott volna sminkelni még ünnepeken sem, pedig csak 2 évvel vagyok idősebb nálad, de szerintem ennyi nemgáz, amennyiben nem csinálsz póklábakat, alaposan lemosod este és nem a legolcsóbb kisboltos valamit kened a szempilláidra.

Megszólni nem fognak, de néhány napig az osztálytársaidtól hallgathatod majd azt a bizonyos "Te használsz szempillaspirált/sminkelsz???:o" kérdést. Legalábbis velem így volt, pedig már nem 12 voltam...:DD

2016. nov. 6. 04:06
 3/14 anonim ***** válasza:
61%
Hát,engem igazából 15 évesen sem érdekelt még az egész,12 évesen szerintem azt sem tudtam,mi az a szempillaspirál. Én meg várnék egy kicsit vele,ünnepekre használnám,és mondjuk 8. osztálytól szépen fokozatosan többet használnám,akkor már elfogadható. :)
2016. nov. 6. 09:04
 4/14 anonim ***** válasza:
49%

12 évesen elég korai, majd közép suliba max.

Esetleg hogy ne az a groteszk erős legyen annyit ajánlok, hogy a szempilla elszőkülő végeit fessed csak be s természetes hatású.

De te döntésed használod e vagy nem s hogyan, meg persze anyuka hogy engedi. Ha lenne gyerekem nem engedném, csak úgy ahogy leírtam.

23-N

2016. nov. 6. 10:10
 5/14 anonim ***** válasza:
49%

Én 15 évesen használtam először szempillaspirált.

12 éveseknek még nem ajánlanám.

Igaz vannak különleges alkalmak,amikor nem baj,ha kipróbálod, de rendszeres (főleg iskolai) használatra nem javaslom.

Egyrészt a kortársaidnak biztos lesz véleménye,ami nem feltétlenül fog tetszeni, másrészt a rendszeres spirálozás hosszútávon károsíthatja a pilláidat. Elnehezíti őket,emiatt könnyebben hullik és sokkal lassabban fog nőni.

De testnevelés órákon is csak bajlódik vele az ember, mert szerintem tornázás előtt nem fogja valaki negyed órán át mosogatni az arcát, a sminkben való tesizés után pedig garantáltan összemaszatolja a szemkörnyékedet és mivel megizzadsz,így a festékben levő mesterséges anyagok is beszívódhatnak a bőrödbe,ami nem feltétlenül tesz jót.

2016. nov. 6. 16:42
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem az azért sok lenne.

14 vagyok és én is csak nagyon néha használok

2016. nov. 6. 16:43
 7/14 A kérdező kommentje:
Jézusom, emberek. XDDDDDDDDDD Ti tök komolyan értelmeztétek a "mindennapos" szót? lol. Nem, itt soha nem gondoltam arra, hogy mindennaposan használnám. Max néha, hétköznapokon, meg pár helyre. A tesit hanyagoljuk, minek kell ennyire belemenni a témába? Főleg ezek a "12 évesen még azt sem tudtam, mi az a szempillaspirál" meg "15 éves vagyok, és mist is csak nagyon néha használok". Jesszus. Én ezt pont lesz*rom. :D Tudjátok mire lettem volna kiváncsi? Kéremszépen, egy kib*szott nemre, vagy igenre, vagy olyan normális válaszokra, mint az 1. JÉZUS GYERE LE.
2016. nov. 6. 19:25
 8/14 anonim ***** válasza:
Huh, valaki nagyon háborog xD akkor fogalmazz egyértelműbben, kislány, mert nem vagyunk gondolatolvasók. ;)
2016. nov. 6. 20:06
 9/14 A kérdező kommentje:
Inkább nektek gratulálok, hogy egy 12 évesből kinéznétek azt hogy mindennap sminkeljen. :'DD Dehát mindenki magából indul ki.^^
2016. nov. 6. 20:14
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül neked tudunk gratulálni, hogy 12 évesen igen választékos szókinccsel rendelkezel és még büszke is vagy rá.

Ha erre az őszinte, határozott válaszra vágysz, akkor kimondom, hogy: Igen, korai.

2016. nov. 6. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!