14 évesen korai sminkes dolgokat venni otthoni "kisérletezés" céljából?
Van már korrektorom,szemceruzám,szempillaspirálom (rimmel ) és különböző ajakápolóm (Farmasi ,Labello ,EOS ,Nivea )
A sminkes dolgok alatt ezeket értem :
- alapozó
-szemhéjpúder
-tus
-pirosító
-valami színesebb szájfény (esetleg rúzs)
Félreértés NE essék !
Nem suliba akarok így menni ,hanem csak otthon szeretek kisérletezni !
A válaszokat előre is köszönöm!
nem
nézz sok sminkes videót, azokból sokat tanulhatsz :)
hát ha nem az lesz belőle, hogy smink nélkül már nem is tartod szépnek magad, csak mert van 1-2 bőrhibád vagy vmi és ez csak ilyen hobbi szerű lenne, akkor szerintem nem
legalább megtanulod jól használni őket
Szerintem redben van:)
Csak el ne felejds lemosni mindig smink tiszitoval(an viz nem jó), mert akkor a böröd hamar tönkre megy:)
Nem azt mondom, hogy korai, inkább azt, hogy ha valóban tanulni akarod, akkor olyan minőségben kell venni, ami nem biztos, hogy csak otthoni játszásra megéri.
Az alapozó ecsetem 8 ezerbe került. Ezelőtt ennek a többszörösét is elköltöttem szivacsokra, ecsetekre, hogy mivel vigyem fel úgy, hogy a legláthatatlanabb legyen. Persze elsőre sajnáltam volna ennyit kiadni, de így csak egyszer ennyit kellett volna, nem végigvenni minden boltot. Otthoni bohóckodásra nem adnék ki ennyit.
Tehát szerintem nem korai, csak felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!