Vanda122 kérdése:
Az erdekelne, hogy kezdo gorkorisoknak van valami bevalt edzestervetek? (Tobbi lent)
Figyelt kérdés
Nem fogyokurara, kaloria egetesi tervre gondolok. Hanem szeretnem fejleszteni a gorkori tudasomat, elsosorban hogy megstabillaban tudjak kozelkedni, es egy ket sok :) trukkel. En valami olyasmire gondoltam h hetkoznap 2 orat (felosztva egy-egy orat) gorkoriznek. Tennek a kozelbe nagy koroket az utcan, elotte bemelegitessel termeszetesen. Hetvegen pedig egy parkban gyakorlonam a trukokket amiket meg szeretnek tanulni. Ha van hasonlo ilyen edzestervetek kerlek szepen, osszatok meg velem! Elore is koszonom!2016. okt. 9. 19:57
1/4 A kérdező kommentje:
Bocsanat, h rossz temaba irtam ki de telefonrol nem tudtam megvaltoztatni! Elnezest!
2016. okt. 9. 19:59
2/4 anonim válasza:
Mennyit koriztál eddig? Merre laksz?
3/4 A kérdező kommentje:
Budapesten, es nem a belvaros reszeben! Eddig hat mivel nemreg kaptam, igy kb 3 napja folyamatosan.
2016. okt. 10. 06:13
4/4 anonim válasza:
Hany éves vagy? Csak azért érdekes, hogy mit ajánljak. Amúgy mindegy lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!