Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Normális, ha 12 évesen szemhéj...

Normális, ha 12 évesen szemhéjtust, korrektort, szempillaspirált, szájfényt és BB krémet használok?

Figyelt kérdés

2016. aug. 8. 17:11
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
Én 13 éves vagyok és csak max egy kis szempillaspirált használok,majd a többi jöhet a gimis évekre :)
2017. nov. 21. 18:29
 32/34 anonim válasza:

12 évesen szerintem nincs szükség sminkre. Az en iskolamban nagyon elítélik az ilyen embereket, ezért se jo. Korrektor szerintem meg nem olyan gaz, néha en is használok, de direkt olyat, ami hagyja lélegezni a borom, es csak akkor, ha nagyon muszáj. De ha mar a bor lelegzesenel tartunk, a sok smink miatt nem tud lélegezni a tied. Ami rövid távon ugyan nem okoz gondot, de mikor 30 évesen ugy nezel majd ki mint egy 40 eves, az mar gaz lesz... Erre tudok példákat is mondani.

Szerintem hagyj fel a sminkkel, ennyi idősen meg nem az a fő cél, hogy szépnek lássanak az emberek.

2017. dec. 16. 15:56
 33/34 anonim válasza:
Es 12/L vagyok
2017. dec. 16. 15:57
 34/34 anonim ***** válasza:
Ha a sminked nem olyan feltűnő, normális.
2019. ápr. 10. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!