Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Normális, ha 12 évesen szemhéj...

Normális, ha 12 évesen szemhéjtust, korrektort, szempillaspirált, szájfényt és BB krémet használok?

Figyelt kérdés

2016. aug. 8. 17:11
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem kene azt mondani hogy normális meg elfogadható, mert ha o csinálja vagy akárki, akkor a többiek is elkezdik es igy lesz az h nemsokára mar a nyolc évesek is ezeket fogjak használni, mert a náluk pár evvel idősebbektol ezt látják.

Szóval sztem nem jo dolog, sőt.. En 14 éves vagyok, es csak szempillaspiralt es néha megcsinálom a szemöldökom es ENNYI. Nem tus meg meg nem tudom mi

2016. aug. 16. 23:53
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Én 18 éves vagyok, de egyedül a szemöldököm csinálom meg, mivel annak az elején vannak hiányosságok, viszont ennél is igyekszem most már a természetességre fókuszálni.

Ha a bőröddel van problémád, akkor menj kozmetikushoz, hogy az időben megoldja a dolgokat és ne kelljen mindenfélét a későbbiekben magadra kenni. Hidd el sokkal jobb lesz természetes szép bőrrel mászkálni.:D

A szájfényről is lebeszélnélek, mivel régebbi kísérleteimből tudom, hogy irtó ragadósak tudnak lenni és szerintem téged is zavarna, ha folyton a szádhoz tapadna a hajad. Ha csak a csillogás miatt szeretnéd, akkor használj ajakápolót többször áthúzva. Úgy egész szép fénye lesz.:)

A szempillaspirált hmm..nem tudlak hibáztatni én is nagyon vágyom szééép hosszú szempillákra. Viszont mégsem használok.

Kenegetem ricinusolajjal, alverde termékekkel, és azt hiszem egészen beválik. Kicsivel hosszabbak és vastagabbak lettek, valamint egy új pillasorom is növőben van.:D

2016. aug. 17. 00:04
 23/34 anonim válasza:
62%
Kedves kérdező én veled egyidős vagyok és egyáltalán nem sminkelek csak alkalmakkor (értsd:esküvő) de ha már most tönkre szeretnéd tenni az arcodat hogy később (előbb mint amúgy normális lenne) ráncos aszalt szilvára emlékeztető fejed legyen.... Nos, én nem tartalak vissza 😊
2016. aug. 28. 03:10
 24/34 anonim ***** válasza:
49%
Gratulálok a szüleidnek, ha szó nélkül megengedik hogy így sminkeld magad. 14 éves létemre csak korrektort használok...
2016. szept. 11. 16:31
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális.
2016. szept. 16. 21:42
 26/34 anonim válasza:
100%
Szerintem hasznald ki, hogy meg nem nottel fel. Hagyd a sminkelest a gimis evekre. Ennyi sminket kulonben meg en sem hasznalok, pedig 18 vagyok. :)
2016. szept. 17. 17:32
 27/34 anonim válasza:
14 vagyok szempillaspiralt es korrektort hasznalok de csak a nagxon oiros pattanasokra es ezt is 8 elejetol. 12 eveyen nem kene meg sztem...
2016. nov. 15. 19:36
 28/34 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm, nem használok semmit csak kíváncsi voltam a társadalom mennyire fogadja el :) de mostmár (kb. nyár közepe óta egy deka smink se került az arcomra :D)
2016. nov. 15. 19:59
 29/34 anonim ***** válasza:
Lol az előbb azt mondtad, hogy csak az évfolyamtársadon láttad a sminket 😂😂😂
2016. nov. 17. 13:30
 30/34 A kérdező kommentje:
Igen,de én is sminkeltem valamennyire magam de nem ennyire mint az évfolyamtársam :"D
2016. nov. 17. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!