Nagyon erősen festettem magam, mert jól állt. Viszont mostanában csak barna szemhéjtust és szempillaspirált használok. Ez is nagyon jól áll. Szerintetek inkább alkalmazzam az utóbbit? Igaz az, hogy a kevesebb több?
Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 09:41
1/5 anonim válasza:
Inkább sminkeld magad kicsit visszafogottabban. Buliban persze mehet az erősebb.
2/5 anonim válasza:
Szerintem igaz. En is ugyanigy vagyok, hogy erosen festettem magam mostanaban meg joval visszafogottabb vagyok es kapom a dicsereteket,hogy mindketto jo de igy meg szebb vagyok:)
3/5 anonim válasza:
Ha mind a kettő jól áll, akkor inkább az utóbbit válaszd, az a mindennapokra jobban mutat és illendőbb is. Buliba mehet az erős smink is.
4/5 anonim válasza:
Szerintem is inkább igazítsd az alkalomhoz. Hétköznapra jobb a lightosabb, ha valami alkalom van, akkor meg az erősebb.
5/5 anonim válasza:
Hétköznapokra egy natúrabb smink is tökéletes, főleg, hogy jól is áll! Nem kell mindig erősen festeni, fölösleges. Egyébként is, a természetes szépségnél nincs is jobb, szebb. Ráadásul a bőröd is meghálálja, ha nem sminkeled magad mindig erősen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!