Normális, ha 12 évesen szemhéjtust, korrektort, szempillaspirált, szájfényt és BB krémet használok?
Én is használtam ennyi idősen korrektort és szájfényt, bár nem festettem magam mindennap, sőt a szememet egyáltalán nem. Ma viszont már más a világ, én 11 évvel ezelőtt voltam ennyi idős.
Én azt mondom, hogy ha így érzed jól magad, akkor használd! (Persze, ha a szüleidnek vagy az iskolának nincs ellenvetése, sok intézmény ugyanis szigorúan veszi a sminkelést.)
12 éve voltam annyi idős mint te. Ma már lehet, hogy elfogadóbbak a tanárok meg a szülők, de akkoriban senki nem sminkelt nálunk. Ha van bőrhibád, azt nem elfedni kell, hanem magát a problémát kezelni.
Egyébként ez a smink mennyiség semmi extra, csak felesleges ennyi idősen. Nem leszel tőle felnőttebb meg szebb sem. 12 évesen nem ezzel kellene foglalkoznod szerintem.
4-esnek:
Nem attol lesz valaki tinirbanc hogy sminkeli magat.
Köszönöm a hozzászólásokat!
4-esnek: köszönöm szépen, hogy egy ilyen szóval megillettél...
Igen, normális ma már minden ami amúgy nem volt soha normális annyi idősen amennyi idősen épp csinálja az adott birka!
-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!