Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik vízálló szempillaspirál...

Melyik vízálló szempillaspirált és szemhéjtust ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Olyat szeretnék vásárolni, ami valóban tartós és a strandolást is bírja és nem mosódik el.

2015. júl. 20. 13:48
 1/4 anonim ***** válasza:
A vízálló nem azt jelenti hogy a strandot bírja, hanem mondjuk könnyezel kicsit akkor nem mosódik el. Szóval ha strandra mész mind el fog kenődni, ezért látni annyi panda sminkelt csajt/nőt a strandokon. Mi a frásznak smink oda? Nem szépségverseny, senkit nem érdekel ha nem vagy harci sminkben.
2015. júl. 20. 14:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem strandra ne nagyon sminkeld ki magad. :D Nem túl higiénikus.
2015. júl. 20. 18:53
 3/4 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló!

Van olyan termék, amely valóban vízálló, nem kenődik el akkor sem ha lemerülők a víz alá és ezekből szeretném megtalálni a legjobbat. A másik dolog pedig, hogy sok lány magabiztosabbnak, szebbnek érzi magát egy kis szempillaspiráltól. Én sem az egész fejemet akarom csilivilire kifesteni, és lehet hogy mások észre sem veszik, hogy hosszabb, dúsabb a szempillám de én jobban érzem magam tőle.

2015. júl. 20. 19:32
 4/4 anonim válasza:

Szempillaspirálból a Maybelline.

Én egyszer elfeledkeztem róla, hogy rajtam van, órákig lubickoltam a vízben, és ugyanolyan maradt :D

2015. júl. 30. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!