Ha minden nap hasznalok alapozot akkor egy ido utan tonkremegy a borom?
Szerintem meg mindketten baromságokat beszéltek és mindketten hülyék vagytok. :D Egyrészt nyilván nem vagy kozmi, mert marhaságokat beszélsz és kétlem, hogy egy kozmetikus szabadidejében gyakori kérdéseken okoskodik... Másrészt az előtted szóló egy okoskodó, nagyképű, mindenlébekanál... Azért, mert valaki tanácsot ad nem kell egyből kiröhögni és lehülyézni, amiért olyan dolgot mondd, amiről te még nem hallottál ( ez esetben a besül a bőrbe, mert hallottam már én is ezt a kifejezést bár tény, hogy baromság) és nem kell azért okoskodni, mert a te barátnőd a MACbe dolgozik... Ott sem feltétlen a hozzáértésükről híresek a lányok, mert jártam én már meg a tanácsuk miatt... Tehát teljesen feleslegesen vitatkozok mind a ketten ostobák vagytok, ha leálltok itt fitogtatni az 'erőtöket' ...
Neked kérdező pedig azt mondanám, hogy semmi formában nem jó a bőrödnek az, ha minden nap használod az alapozót, mert akár mennyire márkás meg jó egy idő után eltömíti a póRusaidat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!