Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha minden nap hasznalok...

Ha minden nap hasznalok alapozot akkor egy ido utan tonkremegy a borom?

Figyelt kérdés
Lehetoleg normalis valaszokat, koszi :D

2016. júl. 16. 18:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
37%
Igen képzeld besül :) Ezt îgy nevezik :) Ha nem hiszed el kérdezz meg valakit, aki ért hozzà és nem csak okoskodik, mint te :) Kozmetikuskent dolgozom x éve, nem egy képzésen jártam már szoval ne ertetlenkedj... javaslom neked is a szakembert ;)
2016. júl. 20. 01:25
 12/22 anonim ***** válasza:
49%

Nyilván kozmetikus vagy. Azért írsz pórus helyett pólust. Kozmetikai szakkifejezés.

A "kozmetikus" mondta az összes válasz közül a legnagyobb ostobaságot.

2016. júl. 20. 10:49
 13/22 anonim ***** válasza:
37%
Végül is tökre igazad van... Nehogy már valaki aki ezt tanulta és ez a szakmája jobban tudja, hogy mi micsoda, mint aki rákeres a neten. :D Ez a kijelentésed egy vicc volt... Ennyi erővel, akkor orvoshoz se menj, hanem keress rá a neten és gyógyítsd meg saját magad XD Vicc vagy már ne is haragudj :D
2016. júl. 20. 13:54
 14/22 anonim ***** válasza:
45%

Nem ez a szakmád. Ez biztos. Ilyen ostobaságot kozmetikus nem ír le. Ráadásul a pólus... alapból, ha érdekel a téma, vagy csak sok krém hátoldalát elolvasod, az agyadba ég, hogy pórus, nem pólus.

Most én is hazudhatom, hogy bőrgyógyász vagyok, és hülyeség, amit írsz, de rajtad kívül mindenki tudja, hogy az.

2016. júl. 20. 14:02
 15/22 anonim ***** válasza:
47%
Azért, mert elírtam egy szót még nem vagyok se hazug se ostoba... Viszont, amiket te itt összehordasz... Kezdve azzal, hogy ismeretlenül kiröhögöd azt az embert, aki tanácsot próbál adni valakinek, hogy ne csináljon hülyeséget.... És az is baromság, hogy nem kell a kozmetikusra hallgatni... Miért akkor a youtubeos beauty gurukra kell?? Vagy a szomszéd nénire? Ne nevettess már... És azért, mert felétek nem használják azt a kifejezést se, hogy valami belesül az arcodba vagy a bőrödbe, vagy besül még nem leszel okosabb és én ettől még nem beszélek hülyeséget... Ahány ház annyi szokás ;)
2016. júl. 20. 14:17
 16/22 anonim ***** válasza:
55%

De, ostoba vagy! Mert elvileg kozmetikus vagy, és az egyetlen szót írtad el, ami szakmába vág.

Tudod mit? Akkor én is kozmetikus vagyok, és ekkora sületlenséget, amit összehordasz, nem hallottam még. Ha nálad a szomszéd meg a youtube-os pitsa a színvonal, meg is látszik.

2016. júl. 20. 15:12
 17/22 anonim ***** válasza:
37%
Látom értelmezési problémáid is akadnak :D Épp ez a lényeg, hogy nem nekem ők a színvonal, hanem neked, mert te kezdtél el magyarázni, hogy a kozmetikus szavára nem kell adni... Akkor kiére kell? A tiédre? :D Vicc :D
2016. júl. 20. 20:20
 18/22 anonim ***** válasza:
45%

Másold be, hol írtam ilyet.

Azt írtam, TE nem vagy kozmetikus, mert eszméletlen nagy baromságokat hordasz össze. Utánanéztem magyarul, orvosi oldalon nem találni erről semmit, csak hozzád hasonló véleményeket. Femina meg ilyesmi nem számít tudományos oldalnak.

Utánanéztem angolul, szintén semmi. Egyik barátnőm a MAC-ben dolgozik, megkértem, hogy kérdezze már körbe a profi sminkeseket, hallott-e valaki valamit ilyesmiről. Senki nem hallott erről.

Alapból ekkora hülyeséget... csak logikusan kell végiggondolni.

Melyik szalonban dolgozol?

2016. júl. 21. 00:57
 19/22 anonim ***** válasza:
27%
" A "kozmetikus" mondta az összes válasz közül a legnagyobb ostobaságot. " Tessék itt van te írtad :) Még, ha idéző jelben is van, akkor is ott van benne, hogy baromság tehát nem kell hallgatni a kozmetikusra... És mondhatok neked szalont, ha szeretnéd, de tudod nem pesti vagyok sőt :D röpke 200 km-re tőle kétlem, hogy a te nagyvárosi elméd ismeri egyáltalán azt a helységet ahol én lakom és dolgozom. :D Tudod felénk nem márkaszalonok, meg luxusszalonok vannak, mert ha körbenézel Pesten kívül magyarországon maximum Győrben és Debrecenben vannak kimondott nagy névvel ellátott szalonok. Én egy Gara nevű településen dolgozom, de úgy gondolom ettől még nem vagyok kevesebb, mint valaki aki fent dolgozik Pesten, mert baromira nem Pest a mérvadó és, ha tehetném sem mennék fel oda se lakni se dolgozni ;)
2016. júl. 21. 12:26
 20/22 anonim ***** válasza:
Most te kezdted el magadat lehúzni amiatt, mert nem vagy pesti?
2016. júl. 22. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!