Ha minden nap hasznalok alapozot akkor egy ido utan tonkremegy a borom?
Figyelt kérdés
Lehetoleg normalis valaszokat, koszi :D2016. júl. 16. 18:58
1/22 anonim válasza:
Szerintem igen mert nem tud "lélegezni" a bőr meg szerintem ki is szárítja. Meg ha mindig sminkelsz akkor a többiek megszokjákvés már átlagos lesz a sminked és a smink nélküli arcod sokkal csúnyábbnak tünik majd.
2/22 anonim válasza:
Szia!
Nem mondanám, hogy tönkremegy, de semmiféleképpen sem tesz jót a bőrödnek.
Ajánlom a BB krémet, aminek a "hatása" hasonlít az alapozóhoz, és a bőröd is táplálja. :-)
3/22 anonim válasza:
De hülyék vagytok.
Nem, nem lesz semmi baja a bőrödnek, ha rendszeresen tisztítod, hidratálod, a bőrödnek megfelelő termékeket használod, és nem lejárt cuccokat teszel rá.
4/22 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :)
2016. júl. 16. 20:05
5/22 anonim válasza:
Nekem tonkretette a borom a ma. Profilozmetikumnak beallitott alapozo. Voros foltos volt hetekig, miutan abbahagytam. Azota nem alapozom magam soha tobbe! Kiderult, h a korulottemlevok szerint szebb a sajat borom termeszetesen.
6/22 anonim válasza:
Az, hogy nálad irritációt vagy allergiát okoz, nem a termék hibája. Rengeteg embernek van érzékeny bőre, és megtalálják a nekik való termékeket.
7/22 anonim válasza:
Nem, ha megtalálod a bőrtípusodhoz illő alapozót, illetve megfelelően használod, azaz előtte megtisztítod a bőröd+hidratálod, nap végén pedig mindig lemosod.
8/22 Sunshinedoll válasza:
Ha jó alapozót használsz, amiben nincs káros összeevő, és este alaposan lemosod, akkor nem.
9/22 anonim válasza:
Ha állandóan fent van az arcodon az alapozó és csak alváshoz mosod le, akkor lehet akármilyen natúr meg jó, akkor is eltömíti a pólusaid... Főleg nyáron a napon még be is sül az arcodba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!