Essence stay all day alapozót használok, világos bőrre, és szeretnék kipróbálni más fajtákat is. Az ár nem számít, tudnátok nekem ajánlani? Esetleg hozzá tartozókat, mint például ami eltünteti a szem alatti karikákat?
Szia :) én a szem alatti karikákra a Catrice Liquid camouflage folyékony korrektorát használom 010 Porcellain árnyalatban , nekem nagyon bejött :P alapozónak a miss sporty perfect stay alapozóját használom 002 light árnyalatban viszont néha keverek hozzá szintén a miss sporty Morning Baby! BB krémjéből, nekem így a 2 nagyon jó
Árértékben ha jól emlékszem rájuk akkor a korrektor 1300, az alapozó meg a BB krám 1200 :)
Szia! :)
Szem alatti karikákra és bőrhibák elfedésére MAYBELLINE AFFINITONE KORREKTOR-t használok, alapozót az Yves Roche-ban veszek ( [link] emellett még használom a Rimmel egyik púderét (STAY MATTE). Nekem ezek a termékek együtt alkalmazva nagyon beváltak, ha reggel lusta vagyok az alapozót mondjuk ki szoktam hagyni és korrektor+púder kombót használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!