Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Essence stay all day alapozót...

Essence stay all day alapozót használok, világos bőrre, és szeretnék kipróbálni más fajtákat is. Az ár nem számít, tudnátok nekem ajánlani? Esetleg hozzá tartozókat, mint például ami eltünteti a szem alatti karikákat?

Figyelt kérdés
BB krémet is kipróbáltam már de az valahogy nem jött be. Ne legyen fényes,csillogó, csak sima, ami szinte nem is látszik, de eltünteti a pattánasokat. Az ár nem számít, tudnátok nekem ajánlani? Esetleg hozzá tartozokat, amik eltünteti a szem alatti karikat? Előre is köszönöm
2016. jún. 11. 10:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia :) én a szem alatti karikákra a Catrice Liquid camouflage folyékony korrektorát használom 010 Porcellain árnyalatban , nekem nagyon bejött :P alapozónak a miss sporty perfect stay alapozóját használom 002 light árnyalatban viszont néha keverek hozzá szintén a miss sporty Morning Baby! BB krémjéből, nekem így a 2 nagyon jó

Árértékben ha jól emlékszem rájuk akkor a korrektor 1300, az alapozó meg a BB krám 1200 :)

2016. jún. 11. 10:23
 2/2 anonim ***** válasza:
75%

Szia! :)

Szem alatti karikákra és bőrhibák elfedésére MAYBELLINE AFFINITONE KORREKTOR-t használok, alapozót az Yves Roche-ban veszek ( [link] emellett még használom a Rimmel egyik púderét (STAY MATTE). Nekem ezek a termékek együtt alkalmazva nagyon beváltak, ha reggel lusta vagyok az alapozót mondjuk ki szoktam hagyni és korrektor+púder kombót használok.

2016. jún. 11. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!