Világos borom van, nem használok make upot, nem értek hozzá. Azonban múlt héten úgy dontottem, hogy mégis rendelek magamnak egyet az Avonból. (mattítósat). Mi a kulonbség a NUDE és az IVORY árnyalat kozott?
Avonból sose rendelj semmit. Tönkreteszi a bőröd, tele vannak káros vegyi anyagokkal, és az alapozóik egyáltalán semmit nem fednek. Szóval értelme sincs.
Megvétel előtt ki kell próbálni az alapozót, nem lehet anélkül választani. Számít hogy mennyire világos a bőröd, rózsaszínes vagy szürkés vagy sárgás inkább? Száraz vagy zsíros, vagy normál? És ha már tudod akkor bemész egy Müllerbe és próbálgatod a hasonló árnyalatú alapozók tesztereit. Ezerből kb 1 passzolni fog és fedni, na majd azt vedd meg.
nem értem miért vagytok ennyire az Avon ellen :) ÉN PL IMÁDOM! tökéletesen fed, csak ól meg kell választani, nem mindegy milyen a bőrtipusod :) A Nude olyan közép világos, az Ivory pedig világosabb sokkal :)
Nekem az ideal flawless a kedvencem ;) egyébként a tanácsadónőd tud neked rendelni mintát, ha rendes ;) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!