Fiúk! Baj ha nem sminkelem magam és nem is akarom később sem?
Nem szeretnék még szempillaspirált sem használni max egyszer-kétszer egy évben.
FIÚK! Nálatok ez hátrány? Csak olyankor sminkelem ki magam ha fontosabb esemény van a suliban, vagyis évente kb 2-szer 3-szor ( pl.: bálra,farsangara)
Hátrány ha alapozót sem használok? Csak egy kicsit problémás a bőröm , nincsenek rajta nagy pattanások csak az orromon pár miteszer de járok kozmetikushoz és használok rá ilyen tonikot.
Azért tettem fel a kérdést mert a korosztályomban már elég sokan sminkelik magukat de én nem akarom de nem akarok kívülálló lenni! :/
Előre is köszi a válaszokat!
13/L
Szerintem egyáltalán nem baj. Sőt, ez így lenne normális a te korodban, hogy csak néha egy-egy alkalomra időnként.
Jól csinálod! .)
Utolsó!
Szebbé?
Smink nélkül nem lehet valaki szép?
de nyilván lehet szép smink nélkül is az ember. ő se mondta hogy nem. de sminkkel mégiscsak szebb az ember, mert kiemeli a szemét, eltakarja a pattanásokat, mégha nincs is sok stb.
ettől függetlenül még fiatal vagy ahhoz, hogy sminkelj.
ha később sem akarod, azzal sincs semmi baj. a te döntésed.
Köszi a válaszokat :)
Majd meglátjuk mi lesz később :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!