Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Emo stílusra váltok, mármint...

Emo stílusra váltok, mármint ruházatban. Nem tudom miket vegyek a westendben 20. 000 ft-ból most hétvégén. Amivel tényleg hangsúlyozhatom hogy emo vagyok (illetve Scene) Szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 20:05
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

:] de édi ahogy fel akartok bosszantani :]

kár h nemmegy.

1. sz*rok a hülye véleményekre

2. akik képesek voltak normálisan válaszolni : nektek köszönöm =]

3. kotródjatok már ettől a kérdéstől anti-emok..kezd elegem lenni belőletek.

ott van jobb fent egy X és piros szokott lenni de mivel színvakok vagytok lehet hogy nektek kék vagy sárga vagy valami.:D de oda kattintsatok ha valami nemtetszik

Köszöntem

2010. márc. 18. 21:44
 42/51 anonim ***** válasza:
58%
még 1 pózer akinek fogalma sincs a dolgokról^^ !
2010. márc. 18. 22:09
 43/51 anonim ***** válasza:
74%
jajj de szellemes kis humorherold ez a kérdező:) röhög a vakbelem ezen a színvakos kis poénodon. kackac
2010. márc. 18. 23:14
 44/51 anonim ***** válasza:
76%

kérdező nem tudunk felidegesiteni,de kezd eleged lenni belőlünk? HÖMHÖM.disputázni nem tanultál?:D

De egy csicska 16 éves lehetsz:D

2010. márc. 19. 10:22
 45/51 anonim ***** válasza:
53%
egyébként az az iksz ott fent nem piros, hanem fehér. és lejárt duma.
2010. márc. 20. 22:04
 46/51 anonim ***** válasza:
100%
Ideszálltak a szürke kis verebek játszani a valakit.Kár,hogy az édes anyukájuk nem tanította meg őket arra,hogy ne ítélkezz mások felett,és fogadj el mindenkit úgy,ahogy van.Sajnos nem tudnak visszavágni annak,aki értelmeset ír,olyankor csak annyit tudnak kinyögni,hogy nem szólt Hozzád senki.Persze,mert nem tudsz arra mit válaszolni,amit írok,takonyláda!Remélem,a suliban is ilyen bölcs vagy,és megtanulsz érvelni.Szánalom a köbön.
2010. márc. 21. 18:57
 47/51 anonim ***** válasza:
31%
18:57 te ezt most kinek írtad? nem bírom levonni a következtetést melyik "oldalon" állsz
2010. márc. 21. 18:59
 48/51 anonim ***** válasza:
34%
Nagyon nehéz kitalálni,hogy megvédem a Kérdezőt,és nem azért,mert nekem az a stílus tetszik,én már régen kinőttem belőle.Hanem azért,mert intelligensebb emberek nem szokták bántani azt,akinek megvan a saját stílusa.Akinek túl kevés az IQ-ja ahhoz,hogy megértse,miről beszélek annak a Napisz@r a szintje kb.,és szánalmas,ennyi.Fel lehet rakni ezt a beszélgetést is akárhova,igazából nem rajtam fognak röhögni,akik meg igen,azok szót sem érdekelnek,mert azok olyanok is agyilag.
2010. márc. 21. 19:04
 49/51 anonim ***** válasza:
pó-zer
2010. ápr. 11. 22:59
 50/51 anonim ***** válasza:
Westend elég drága hely,inkább menj sárkány centerbe... ott biztos kijössz 20ezer FT-ból :) Tornacipőt pl már 2500ért kapsz :)
2010. ápr. 13. 19:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!