Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Westendben szuratnék piercinge...

Westendben szuratnék piercinget, mennyire veszik komolyan a szülői jelenlétet?

Figyelt kérdés
1 hónap múlva leszek 18, már van kettő, itt nem a beleegyezésről lenne szó hanem dolgozó emberek révén a szüleim nem szivesen rohangálnak ilyenek miatt szabadidejükben.
2011. okt. 30. 22:44
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
Nem akarok parasztnak tűnni, de azt az 1 hónapot nem tudod már végigvárni, főleg ha már van is kettő?
2011. okt. 30. 22:49
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
na ja.
2011. okt. 30. 22:56
 3/9 A kérdező kommentje:
nem akarok parasztnak tűnni, de ha nem tudsz válaszolni a kérdésre inkább maradj csendben ... köszi :)
2011. okt. 30. 22:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Na kicsi lány, ha hangyányit okosabb lettél volna, akkor legalább utánanéztél volna. Az alábbi iratok kitöltése elég és akkor nem kell személyes jelenlét:

[link]

Nyomtasd ki most a hosszú hétvégén és jövő héten már mehetsz a harmadikért. 1 hónap múlva pedig akár hatvanért is.

Csumi.

2011. okt. 30. 23:30
 5/9 anonim ***** válasza:
lehet fiú :D de igazad van amúgy.
2011. okt. 30. 23:32
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Szerintem westendben ne szúrasd! Eddig csak rosszat hallottam róluk! Viszont ismerek egy megbízható piercingest, ha érdekel írj!

2011. okt. 31. 12:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Elég, ha aláírják a papírt. Kedves utolsó, engem érdekelne a megbízható piercinges :)
2011. okt. 31. 13:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó! Leírtam privátba!
2011. okt. 31. 13:38
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért húzza le mindenki a Westendben szúrt piercinget és az ott dolgozókat! Mi történt veletek, hogy ilyen negatív véleménnyel vagytok?

Én maximálisan elégedett voltam velük minden téren és az ismerőseim is, akik ott szurattak.

Szombat délután kb. 3 percet kellett várnom, bejelentkezés nélkül. A recepciós csaj és a srác is, aki szúrt, mindenki rendes volt, elmondtak mindent, kaptam kezelési kártyát, azt elmondták szóban is hogy kell kezelni, kedvesek voltak, gyorsak és profik! Még a kedvezmény kártyát is elfogadták, így 500 Ft-tal olcsóbb volt. Szuper hely! Csak ajánlani tudom őket!

2015. júl. 16. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!