Aki lövetett már fülbevalót porcba a Westendben, megmondaná ezekre a kérdésekre a választ?
1. Ha porcba lövetek ugyanannyiba kerül mint ha fülcimpába? ( [link] itt alul vannak az árak, nem tudom, hogy mindkettő ugyanannyiba kerül-e...:/)
2. Hol is található pontosan a Westendben?
3. Ha nem viszek fülbevalót, ott lehet venni a fülbelövéssel együtt (azaz hozzá)?
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
Szia:)
Én ott tragus-t csináltattam, szerintem az ára azzal egyezik meg, mert mindkettő porc. Ha igazam van akkor a 4000Ftos kategória. A metrószinten van ha jól emlékszem. Nem kell/nem kötelező vinned. Mutatnak egy csomó ékszert, és csak választanod kell. VISZONT ha viszel akkor olcsóbban csinálják, mert lejön az ékszer ára. Amúgy nem lövik, hanem tűvel szúrják!!!! Remélem segítettem:)
Köszönöm a választ :)
Azt hallottam, hogy ha tűvel szúrják, az jobb a porcos részeknél, és gyorsabban gyógyul, igaz ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!