Emo stílusra váltok, mármint ruházatban. Nem tudom miket vegyek a westendben 20. 000 ft-ból most hétvégén. Amivel tényleg hangsúlyozhatom hogy emo vagyok (illetve Scene) Szerintetek?
Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 20:05
21/51 anonim válasza:
20:42 te amúgy most kivel vitatkozol, mert h hozzád nem szólt senki
22/51 A kérdező kommentje:
20:43 ugyanmár miért lenne közöd? Kivagy te? Anyám/apám? nem. Akkormeg? Le lehet szállni rólam mert nem érdekelnek a vélemények. Úgyhogy szerintem ne is írjunk neki mert kis agyi gondok jelentkeztek:D na mind1 tényleg.
2010. márc. 18. 20:44
23/51 anonim válasza:
20:43 -nél a pont. most láthatod, hogyis látnak MAJD TÉGED A TÖBBIEK (mi, normális emberek)
24/51 A kérdező kommentje:
Nem. Az a normális ember aki nem lenézi a másikat a stílusa miatt hanem inkább normális válaszol. Lehet véleménye de tartsa magában mert az illető személyt(pl. engem) annyira nem érdekel
2010. márc. 18. 20:46
25/51 anonim válasza:
20:40 vok szerintem mi ismerjük egymást xD van fekete-fehér kockás Vans cipőd??:V
26/51 anonim válasza:
agyi gondok nálad jelentkeztek, de már akkor mikor megszülettél
27/51 A kérdező kommentje:
20:46 van. De most honnan veszed hogy ismersz?
2010. márc. 18. 20:47
28/51 anonim válasza:
Amit leírtál, meg ahogy használod a szavakat XD Nagyon hasonlít a bnőmre és neki is most volt a szülinapja és ő is hétvégén megy Pestre ^o) hmmm ez érdekes...xD milyen színű a hajad??
29/51 anonim válasza:
Nem szeretnélek megbántani,nem azért írom,de tényleg a többiek furán fognak rád nézni,ha egyszercsak beállítasz ilyen színes emo cuccokban. Jót tanácsolt vki,fokozatosan "változz" akkor már inkább. És hát igen,divatnak sem divatos éppen,aki csöppet érettebb,lenézi az ilyen stílust.Hangsúlyozom nem bántásból írtam ezeket,csak hogy tudd,mire számíthatsz.Visszatérve a kérdéshez,ha megválogatod,hogy mit hol veszel,megúszhatod egy 20-asból.Mindenesetre jó vásárlást:)
30/51 anonim válasza:
Akkor elárulom Neked,hogy Te kezdtél el vitatkozni,és Te kezdtél el belekötni a Kérdezőbe is,és belém is,Te szóltál hozzám,én meg elmondtam,milyen felszínes ember vagy.
Aki másokat bánt a stílusa miatt,az nem normális ember,csak egy szánalmas kis senki,aki itt akar valakinek látszani.
Nem fogok felnőtt fejjel taknyos senkikkel vitázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!