Emo stílusra váltok, mármint ruházatban. Nem tudom miket vegyek a westendben 20. 000 ft-ból most hétvégén. Amivel tényleg hangsúlyozhatom hogy emo vagyok (illetve Scene) Szerintetek?
Ma 20:12,mindenki azt csinál,ami neki jól esik,és ha ő ilyen stílusú szeretne lenni,akkor ahhoz Neked semmi közöd,az az ő magánügye!Szóval foglalkozz saját magaddal,mert nem azt kérte,hogy beszóljanak neki,vagy ítélkezzenek felette,hanem azt kérte,hogy segítsünk neki,adjunk tanácsot.Úgy látszik,a Te intelligenciád ehhez túl kevés,szánlak is érte.
Amúgy én is a New Yorkert tudom ajánlani,ott jó cuccok találhatók olcsón,répanacik is nagy választékban,illetve az említett pólók tömkelege,baráti áron.Szerintem 20 ezerből simán kijönne minden,ha nem mindenből a legdrágábbat szeretnéd.
Kellemes vásárlást! :-)
Elárulom Neked,hogy 23 éves nő vagyok,és SOHA SENKIT nem szoktam bántani a stílusa miatt!Talán azért,mer több eszem van,mint Neked.ha ő így érzi magát jól,akkor tegye azt,amit jónak lát.azt meg hadd ő döntse már el,mit kezd az ajándékba kapott pénzzel!Szánni meg lehet,Te még egyelőre csak álmodozhatsz arról,amit én már régen leraktam az asztalra,szóval bebuktad!
Egyébként a New Yorker mellett jó még a Tally Weijl is (bocs,ha rosszul írtam),esetleg C und A,az olcsóbb árkategóriában.
ajj te buta... hiszen az emo már nem divat...
szóval viccet félretéve: te tényleg olyan hányadék kis pisis undormánynak akarsz kinézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!