Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Emo stílusra váltok, mármint...

Emo stílusra váltok, mármint ruházatban. Nem tudom miket vegyek a westendben 20. 000 ft-ból most hétvégén. Amivel tényleg hangsúlyozhatom hogy emo vagyok (illetve Scene) Szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 20:05
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
51%

Ma 20:12,mindenki azt csinál,ami neki jól esik,és ha ő ilyen stílusú szeretne lenni,akkor ahhoz Neked semmi közöd,az az ő magánügye!Szóval foglalkozz saját magaddal,mert nem azt kérte,hogy beszóljanak neki,vagy ítélkezzenek felette,hanem azt kérte,hogy segítsünk neki,adjunk tanácsot.Úgy látszik,a Te intelligenciád ehhez túl kevés,szánlak is érte.

Amúgy én is a New Yorkert tudom ajánlani,ott jó cuccok találhatók olcsón,répanacik is nagy választékban,illetve az említett pólók tömkelege,baráti áron.Szerintem 20 ezerből simán kijönne minden,ha nem mindenből a legdrágábbat szeretnéd.

Kellemes vásárlást! :-)

2010. márc. 18. 20:34
 12/51 anonim ***** válasza:
65%
20:34 én meg téged szánlak, h ennyi kis hiszékeny barom vagy! nem lehetsz több 15 évesnél de komolyan. Amúgy nem, nem mind1 milyen stílusa van, főleg ha ilyne pózer, ami mellesleg már rég kiment a divatból! én csak szegény szüleit sajnálom, mikor meglátják, h szüli napi pénzén, amit mellesleg ők adtak ilyen gyerkes dolgokat vett. ŐSZINTE RÉSZVÉTEM NEKIK.
2010. márc. 18. 20:37
 13/51 A kérdező kommentje:
nem szeretném mindenből a legdrágábbat:) inkább mindenhova benézek mert nem akarom megszívni,hogy valahol megveszek egy tornacipőt 10.000-ért máshol meg látom mondjuk 7.000-ért..nemnagy ár de abból a pénzből már kijön egy kiegészítő:)
2010. márc. 18. 20:37
 14/51 A kérdező kommentje:
Utolsó. Nem a te dolgod milyen stílusom VAN/LESZ/VOLT .Törődj a saját dolgoddal. Ahoz se lenne közöd ha átváltanék plázap*csába vagy ilyesmibe szóval..
2010. márc. 18. 20:39
 15/51 anonim válasza:
50%
Szerintem én ismerlek!^o)
2010. márc. 18. 20:40
 16/51 anonim ***** válasza:
62%
Már kezd lejárni az EMO divat, keress mást!!
2010. márc. 18. 20:42
 17/51 anonim ***** válasza:
78%

Elárulom Neked,hogy 23 éves nő vagyok,és SOHA SENKIT nem szoktam bántani a stílusa miatt!Talán azért,mer több eszem van,mint Neked.ha ő így érzi magát jól,akkor tegye azt,amit jónak lát.azt meg hadd ő döntse már el,mit kezd az ajándékba kapott pénzzel!Szánni meg lehet,Te még egyelőre csak álmodozhatsz arról,amit én már régen leraktam az asztalra,szóval bebuktad!

Egyébként a New Yorker mellett jó még a Tally Weijl is (bocs,ha rosszul írtam),esetleg C und A,az olcsóbb árkategóriában.

2010. márc. 18. 20:42
 18/51 anonim ***** válasza:
70%
De, lenne közöm hozzá. meg amúgy is, utálom az ilyen embereket mint te. nincs saját stílusok, másokat utánoznak, és ez már biztos, mert épp te mondod, hogy akár átválthatsz plázacicává is, nem az én dolgom lenne. Vagyis te csak ilyen kis gyerek vagy még, aki kezd kamaszodni és keresi a stílust, de nemhogy a sajátját, másokét utánozza. SAJNÁLLAK IS EZÉRT!
2010. márc. 18. 20:43
 19/51 A kérdező kommentje:
20:40 honnan?:D
 20/51 Sexylady ***** válasza:
65%

ajj te buta... hiszen az emo már nem divat...

szóval viccet félretéve: te tényleg olyan hányadék kis pisis undormánynak akarsz kinézni?

1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!