Emo stílusra váltok, mármint ruházatban. Nem tudom miket vegyek a westendben 20. 000 ft-ból most hétvégén. Amivel tényleg hangsúlyozhatom hogy emo vagyok (illetve Scene) Szerintetek?
Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 20:05
31/51 Sexylady válasza:
Vááárj... légyszi válaszolj egy kérdésemre: Mi a jó neked abban, hogy emo vagy? miért éppen ezt választottad? az alapjelentésével tisztában vagy? a "zenéjüket" hallgatod?
32/51 Sexylady válasza:
*egykét... bocsi, időközben eszembe jutott még pár dolog
33/51 A kérdező kommentje:
világosbarna.:D
2010. márc. 18. 20:51
34/51 A kérdező kommentje:
Mindennel tisztában vagyok az emoval kapcsolatban és igen Emo zenét hallgatok
2010. márc. 18. 20:52
35/51 anonim válasza:
Akkor mégsem te vagy az...bocsi, pedig minden illett rá...:D Csak neki szőke-lila haja van...:D érdekesss...(nem a hajaxD)
36/51 anonim válasza:
20:49 el vagy tájolva angyalom! te vagy a kis 22 éves pisis, és mellesleg nem tudom honnan veszed h szólt hozzád bárki is, de megsúgom hogy itt vmit nagyon nagyon benéztél.
37/51 A kérdező kommentje:
:D Segáz.:D még csodálkoztam is kissé:D
2010. márc. 18. 20:54
38/51 A kérdező kommentje:
ŐŐŐ...szerintem nemitt kéne veszekedni:O
2010. márc. 18. 20:55
39/51 Sexylady válasza:
az első kérdésre nem válaszoltál: miért jó neked ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!