Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek sok sminket...

Szerintetek sok sminket használok? 16L

Figyelt kérdés
Primer, max fedésű alapozó, korrektor(folyékony és krémes), bronzosító, kontúr púder, pirosító, kőpúder, fixáló púder, highlighter, szemöldök ceruza, szemöldök por, szemhéj alapozó, szemhéjpúder,szemceruza,tus,rúzs, szájkontúrceruza, szájfény, néha műszempilla, hétköznap esetleg tincses műszempilla, néha strasszok és szoktam kontúrozni is, ha fontos eseményre megyek.

#smink #lány #korrektor #alapozo #mindennapismink
2015. júl. 16. 22:46
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:
55%
Azért csinálod, hogy szebb legyél, vagy mert érdekel a sminkelés?
2015. júl. 30. 13:43
 32/33 anonim ***** válasza:

#29-nek annyit, hogy én értek a sminkeléshez, jó minőségű termékeim vannak mégis több korrektort használok, mivel egy allergiából kifolyólag a szemem alatt elég sötét karika van, a bőrhibáimra pedig az nem ér semmit, ami a szemem alatt bármit is ér. Ha egyszer furcsa a bőröm akkor minden nagy könyvben megírt szabály bukik és annyit kell használni, amennyi szükséges.

Szerintem kontúr púder alatt [link] erre gondolhatott. Bár a highlighting-ot a kontúrozással összekeverni nem túl jó, ha valaki önjelölt sminkes.

2015. aug. 8. 22:52
 33/33 anonim ***** válasza:
Én primer,alapozo,korrektor,puder,szemhejbazis,szemhejpuder,tus,szempilla spiral,szajfeny/ruzs,bronzosito/pirosito,atlatszo szemoldokgél,highliter,por puder a szemhejbazis fixalasara es enyi kb amit suliba is,de ezt ne ugy kepzeljetek el hogy nagyon erosen hanem sokkal visszafogotabb szinek szemhejpuderben,és az ajaktermekekben is csak nude szinu ruzs,vagy halvany rozsaszines szajfeny.:)
2020. jún. 8. 00:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!