Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek sok sminket...

Szerintetek sok sminket használok? 16L

Figyelt kérdés
Primer, max fedésű alapozó, korrektor(folyékony és krémes), bronzosító, kontúr púder, pirosító, kőpúder, fixáló púder, highlighter, szemöldök ceruza, szemöldök por, szemhéj alapozó, szemhéjpúder,szemceruza,tus,rúzs, szájkontúrceruza, szájfény, néha műszempilla, hétköznap esetleg tincses műszempilla, néha strasszok és szoktam kontúrozni is, ha fontos eseményre megyek.

#smink #lány #korrektor #alapozo #mindennapismink
2015. júl. 16. 22:46
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy 16 éves lánynak még sok. A műszempilla szerintem fölösleges. A termékek fele elhagyható szerintem. Még egy 18-22 évesnek is sok. De te tudod. És nem rosszindulatból írok ilyeneket.
2015. júl. 16. 22:52
 2/33 anonim ***** válasza:
73%

ebből önmagában semmit nem lehet megállapítani. használhatod ezeket úgy,mint egy profi, vagy úgy, mint egy falusi proli kislány,aki nagynak akar tűnni.

más kérdés,hogy hétköznapra a bronzosító, kontúr púder, kőpúder, highliter tök felesleges, illetve egy 6 éves lánynak a tus+szemhéjpúder+rúzs+szájfény+szájkontúrceruza is túmács, elég lenne csak egy spirál,esetleg tus, és ajakfény. a műszempilla (főleg strasszokkal)szintén inkább alkalmi viselet.

3/33 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem te is látod hogy ez rengeteg és a nagy része felesleges is 16 éves gyerekként... ettől nem szebb leszel hanem nevetséges mint valami kislány aki nagynak képzeli magát.
 4/33 anonim ***** válasza:
72%

Hozzám képest igen, nekem a maximum a korrektor, szemceruza, esetleg rúzs...

19/n

5/33 anonim ***** válasza:
97%

Egyáltalán nem használsz sokat...önts magadra inkább egy vödör Héra festéket, az talán elég lenne

Pfff 16 évesen... Jézusom

2015. júl. 16. 22:57
 6/33 anonim ***** válasza:
Kép?
2015. júl. 16. 22:58
 7/33 anonim ***** válasza:
75%

Mármint ezt így mindet egyszerre? Vagy mégis mit használsz egy átlagos napon?

Az mondjuk a kérdésből látszik, hogy érdekel a sminkelés, ami önmagában még 16 évesen sem biztos, hogy baj. De ha minden nap ennyi szart kensz magadra, az azért elég durva.

2015. júl. 16. 23:00
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem mindennapokra nem csak egy 16 évesnek, de még szerintem egy hollywoodi sztárnak is sok. Teljesen elváltozatod az arcod. A sminknek az a lényege, hogy kihangsúlyozzuk a szépet az arcunkon. Próbálj meg kevesebbet felrakni.:)
2015. júl. 16. 23:01
 9/33 A kérdező kommentje:
Alapozóból 3-4pumpányit, korrektorból egész arcra, púderből 2réteget, spirálból 3-4réteget, és rúzsokból az élénk feltűnő színeket szeretem, fekete szemcerkát és szemhéjpúdert.
2015. júl. 16. 23:11
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

22 évesen van amit ezekből nem is értek, hogy micsoda.

Engem az érdekelne, hogy miért használsz ennyi sminket? Esetleg van valami komplexusod?

Volt egy osztálytársam, ő is ennyit használt, gimi végére kiderült, hogy azért, mert verik otthon és foltos az arca...

2015. júl. 16. 23:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!