Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sok sminket használok? Ez...

Sok sminket használok? Ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Alapozó, púder, szemöldökceruza.

Nagyon röstellem, hogy ezeket használnom kell. Nincs semmi szemöldököm (nagyon-nagyon ritka, sőt a bal oldali íves, a jobb nem..) és van jó néhány piros pattanás nyom is az arcomon.

Én ezt nagyon gáznak tartom.

Hogy lehetne gyönyörű, hamvas, pattanástalan arcbőröm?

Amúgy nagyon jó minőségű krémet használok zsíros-kombinált bőrtípusra (Vichy) de még így is....

2012. febr. 5. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ez egyáltalán nm sok... én a szememet,számat is festem mindenféléel,mégsem érzem soknak.
2012. febr. 5. 17:08
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem sem sok, én is használom ezeket, plusz még szemceruza, szempillaspirál. A pattanásos bőrnek nem igazán tesz jól a smink, olyat haasználj, ami hagyja levegőzni a bőröd. Gyönyörű, pattanástalan bőröd csak akkor lesz, ha elmész egy bőrgyógyászhoz aki majd ad rá gyógyszert. Sajnos tapasztalatból mondom.
2012. febr. 5. 17:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Elég pattanásos, csúnya volt a bőröm. Többször voltam bőrgyógyásznál, kozmetikusnál, ajánlottak mindenféle szereket, a bőrgyógyász még gyógyszert is írt fel, de egyiktől sem lett jelentős változás. A legtöbbnél egyáltalán nem is látszott a hatás.

Egy éve kezdtem fogamzásgátlót szedni (nem a pattanások miatt, hanem lett barátom), és gyönyörűen letisztult az arcom. Most már csak néha jön elő egy-egy, általában menzesz idején, de hamar el is múlik.

Persze nem azt mondom, hogy ok nélkül írass fel fogamzásgátlót, csak mondom, hogy sajnos nekem mástól nem múlt el. Tényleg ne sminkelj sokat, az nem tesz jót a bőrnek. Nem tudjuk milyen alapozót használsz, lehet, hogy elősegíti a pattanások kialakulását...

Menj el szerintem bőrgyógyászhoz, van, akinek elmúltak olyan szertől amit ott adtak.

2012. febr. 5. 17:40
 4/5 anonim válasza:
100%
Nem sok,sőt ez még a minimal sminknek is kevés.Én a hétköznapora korrektorral tűntetem el a karikimat,arra alapozó mert szeplőim is vannak a szám alatt,meg picit piros az arcom.Szemöldökceruzát én is használok mert nekem is kevés a szemöldököm,szemhéjpúder alapozó hogy ne peregjen le a szemhéjpúder,arra olyan színű szemhélypúder amit arcomra szoktam tenni,kihúzom tussal a szemem,szempillaspirál,pici pirosító hogy ne legyen olyan maszkszerű az arcom,és szájfény :D ha a tiédet soknak érzed akkor az enyém rengeteg,de hozzáteszem hogy kommunikáció szakos főiskolás vagyok,tehát akármikor lehetséges hogy bemegyek órára és közli a tanár hogy akkor irány a stúdió és felvétel. :) jah és 19L
2012. febr. 5. 17:48
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
Szemöldökre használj ricinusolajat :)
2012. febr. 5. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!