Szerintetek az égő, hogy 16 évesen nem használok sminket? Semmit. Még szemceruzát sem.
Semmi gond nincs ezzel. Sminkelni nem kötelező, csak egy lehetőség, az él vele, aki akar. Aki nem akar, az nem.
Én spec. 22 éves vén fejjel jó ha egy hónapban kétszer sminkelek, de eddig még soha nem éreztem hátrányát. Bulizni is elmegyek simán smink nélkül, és nem érzem, hogy pl. a fiúknak kevésbé tetszenék, mint a barátnőim vastag vakolattal (amit amúgy óránként igazítani kell...)
Égőnek egyáltalán nem égő. Valóban a legtöbb korodbeli lány már sminkeli magát. De ha te meg vagy smink nélkül és jól érted így magad akkor miért kellene. Főleg ha szép arcod van. És miért nem használsz? Amúgy nekem semmi bajom a sminkel. Ha meg égő. Én azt írom, hogy az sokkal égőbb amikor a lány smink nélkül nem mer mutatkozni.
19f
Egyáltalán nem égő, sőt. Nekem nagyon bejön, ha egy lány nem sminkell. Van valami idegesítő a smikekben. Olyan mintha álarc lenne rajta vagy el akarná rejteni magát. Smink nélkül meg végre olyannak láthatom amilyen valójában.
Eddig nekem nagyon bejössz (:
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!