Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen szemceruzát vegyek...

Titi92 kérdése:

Milyen szemceruzát vegyek hogy 3-4 óra múlva is jól látszon, mert amit én használok elmosódik. Tudom h a tus ezáltal jobb, de vhogy a ceruzát jobban kedvelem. Vagy van valami sminkrögzítő?

Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 17:55
 1/9 anonim ***** válasza:
olyat vegyél ami vízálló vagy fújd le hajlakkal
2011. márc. 12. 18:25
 2/9 hippolita ***** válasza:
Szerintem is hajlakk, vagy Yves Rochers szemceruza, nekem bejött.
2011. márc. 12. 18:45
 3/9 anonim ***** válasza:

Hajlakkot a szemre???? Ne már!

Én kihúzom ceruzával a szemem, aztán áthúzom hasonló színű szemfestékkel és újra húzom. Simán kibír egy napot.

2011. márc. 12. 18:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, ez a hajlakk ez komoly? Meg is vakulhat!....
2011. márc. 12. 19:05
 5/9 anonim ***** válasza:
54%

nyílván csukott szemre kell fújni:D

és tényleg jó mert ugye azért van kitalálva h tartsa a hajat a sminknél is ugyan ez van.

2011. márc. 12. 20:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Nyilván... Kár, hogy nem szempillára, hanem hajra lett kitalálva, de csináld csak, majd ha megvakulsz, akkor rájössz, hogy nem kellett volna. A szemhéjadon nagyon vékony a bőr, nem szabad rá kenni vagy tenni semmit, ami nem kifejezetten szemhéjra való.
2011. márc. 12. 20:45
 7/9 A kérdező kommentje:

Yves Rochers szemceruzát bárhol meg lehet kapni?

És kb mennyibe kerül?

2011. márc. 13. 10:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyszerű Miss Sporty szemceruza (de amúgy mindegy milyen a márka,csak jól fogjon) és ha azt szeretnéd,hogy tartós legyen akkor szemhéj festékkel húzd átt!!! Ez tuti,hogy kibírja ;)
2011. márc. 14. 23:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Ok, köszi az ötletet, kipróbálom
2011. márc. 16. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!