Csajok! Melyik parfüm a jobb ezek közül egy férfin?
Figyelt kérdés
Minimum 20 válaszolót várok! Nemet és kort is légyszíves és csak az aki már érezte is férfin.
P.R: 1 Million
Diesel: Fuer for life
Diesel: Plus
Mexx: black
C.D: Farenheit
Hugo Boss: Boss
Givenchy: Pi
Givenchy: Blue Label
2011. nov. 8. 00:16
2/16 A kérdező kommentje:
Okés, köszi a választ eddig 1 pont a one millionra. :)
2011. nov. 8. 00:34
3/16 anonim válasza:
Hugo Boss!(Bossból amúgy bármelyik szuper!)
23N
5/16 anonim válasza:
Diesel: Fuer for life
Diesel: Plus
6/16 anonim válasza:
Ezt nem lehet igy megmondani, mert minden férfinek más az ALAPILLATA, és a parfüm ezzel keveredve adja ki az eredményt.
Ugyanaz a parfüm az egyik férfin lehet nagyon kellemes, a másikon meg kimondottan büdös.
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és kedves utolsó teljesen igazad van, csak én még is kíváncsi vagyok rá, hogy eddig te melyiktől indultál be amikor egy férfin érezted. Még válaszokat szeretnék!
2011. nov. 8. 17:28
8/16 anonim válasza:
Az utolsó vagyok, nekem a párom saját illata sokkal vonzóbb, mint a parfümöké, ha finoman használja, akkor mindegy, söt akár ezek nélkül is tökéletesen hat rám.
9/16 anonim válasza:
Diesel. Bármelyik a kettő közül, de Diesel. <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!