Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lehet bajom, ha lejárt szavato...

Lehet bajom, ha lejárt szavatosságú sminket használok?

Figyelt kérdés
2008. szept. 8. 17:01
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
Nemhinném, hogy neked bármi bajod lenne tőle. A sminknek lesz baja, így te nehezebben tudod használni. Pl szempillaspirál becsomósodni szokott, meg akár be is büdösödik.
2008. szept. 8. 17:18
 2/10 anonim ***** válasza:

ne kockáztas.egy szemfesték ha lejár nem lehet tudni hogy milyen lesz lehet akár komoly bajod is belölle.

nem hinném hogy lenne de nem véletlen van rajta a szavatoság

2008. szept. 8. 18:28
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
sztem pont a szemfestékektől nem lesz semmi bajod.Viszont az alapozókkal vigyázz,azok amúgy sem tesznek jót a bőrnek, ha lejártak,akkor meg pláne...
2008. szept. 8. 20:25
 4/10 anonim ***** válasza:
53%
Nekem nem lett a lejárt szemfestéktől semmi bajom. De többi lejárt smink cuccot még nem próbáltam. :D
2008. szept. 8. 21:09
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
Én a lejárt rúzst nem javaslom semmiképpen. De a lejárt alapozó sem hangzik túl jól. Szemfesték szerintem nem gáz. (Bár attól függ, milyen régen járt le.) A spirállal az a gáz, hogy ha már kiszáradt, alig bírod felrakni, és kis száraz darabkák mehetnek a szemedbe.
2008. szept. 8. 21:10
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer egy lejárt szemceruzától kaptam árpát, amit majdnem műteni kellett.. szóval nem ajánlom, egyáltalán.
2008. szept. 9. 17:12
 7/10 A kérdező kommentje:

Hát nekem szemhéjpúderem, meg pirosítóm van a sminkkészletben és 1 éve járt le...mind2 por állagú...

köszi, h segítettetek

2008. szept. 9. 20:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A régi szemhéjpúdert feltettem, akkor is csípett egy kicsit, de azt hittem képzelődöm...este lemostam, akkor már annyira marta az egész szemhéjam, hogy kicsordult a könnyem.
2008. szept. 11. 20:49
 9/10 A kérdező kommentje:

Uff. az rossz...:(

Végül kipróbáltam, és semmi bajom!!! =D

Köszi a válaszokat!!!

2008. szept. 19. 18:41
 10/10 Szepyke válasza:

uh--asszem kidobom a lejártakat--habár az alapozót ki is dobtam..én néha használok lejárt szemfestéket--de am én se tudom miért-ha vannak újak is..:S

és ja,kicsit jobban fárassza a szemet..

meg volt lejárt maybeline(hogy kell írni?:D)szempillaspirálom--na igen,2használat után dobtam ki: annyira elfáradt tőle a szemem,h majd elaludtam a meló közben, fájt a szempillám töve, és 5szálával tört le..csoda,h visszanő ezekután..

2010. szept. 1. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!