Szerintetek sok sminket használok? 16L
Attól függ, hogy mennyire használod igényesen. Persze ez így rengetegnek tűnik, hiszen rengeteg dolgot felsoroltál. Pedig igazából csak használsz kis apróságokat, amik kiegészítik az alap eszközöket. Pl. nem csak simán rúzst használsz, hanem szájkontúrceruzát és szájfényt is. Ezek egy 16 éves lánynak valóban sok és feleslegesek lehetnek. Pl. a sok púder ami a highlightinghoz szükséges, a műszempilla, strasszok... teljesen elhanyagolható.
Bár én mindig is úgy voltam vele, hogy nem érdekel ki mit vesz fel, kinek mi a stílusa, ki mennyire sminkeli magát... és nem hiszem, hogy a sok vélemény miatt, miszerint igen, ez sok sminkeléshez használatos eszköz egy 16 éves lánynak, Te nem valószínű, hogy mások miatt meg is fogod változtatni a véleményed. Főleg, ha te így érzed jól magad.
Annyira primitívek a válaszok, hogy komolyan megmosolyogtat :)
Ha tudnátok sminkelni (itt nem a szempillaspirállra gondolok) tudnátok, hogy szemhéjpúder alatt jó ha van alap, sokkal tartósabb lesz és abszolút nem látszik, a primer sem egy plusz vakolat... szájkontúr is jó ha van ízléses mértékben, szépen eldolgozva. De szerintem is sok ez a minden napokra, ne használj ennyi alapozót, hagyd, hogy szellőzzön a bőröd.
Én arckrémbe keverek alapozót és BB krém jellegű krémet kapok úgy azt szoktam használni hétköznapra, mert nem fedi be olyan vastagon az arcom, de mégis ad színt. A korrektorokat te érzed, hogy mikor mennyi kell és hova, de csak a bőrhibákra és a szemed alatti karikákra rakj. A púderek és a highlighter mennyiségét is csökkentsd és szerintem hétköznapokra a műszempilla is felesleges, hacsak nem tartós van.
Ha mélyebben beleveted magad a sminkelésbe és könnyűnek tűnő sminkeket tudsz ezekkel készíteni, nem ilyen maszk szerűt akkor hajrá, gyakorold még és nagyon ügyes leszel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!