Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek sok sminket...

Szerintetek sok sminket használok? 16L

Figyelt kérdés
Primer, max fedésű alapozó, korrektor(folyékony és krémes), bronzosító, kontúr púder, pirosító, kőpúder, fixáló púder, highlighter, szemöldök ceruza, szemöldök por, szemhéj alapozó, szemhéjpúder,szemceruza,tus,rúzs, szájkontúrceruza, szájfény, néha műszempilla, hétköznap esetleg tincses műszempilla, néha strasszok és szoktam kontúrozni is, ha fontos eseményre megyek.

#smink #lány #korrektor #alapozo #mindennapismink
2015. júl. 16. 22:46
1 2 3 4
 11/33 opened paradise ***** válasza:
92%
Az egész egy felsorolás,szóval naná,hogy igen!
2015. júl. 16. 23:25
 12/33 anonim ***** válasza:
92%
Ez bármilyen korosztálynak sok, egy 16 évesnek meg pláne, főleg hétköznapokra.
2015. júl. 16. 23:35
 13/33 anonim ***** válasza:
76%

Attól függ, hogy mennyire használod igényesen. Persze ez így rengetegnek tűnik, hiszen rengeteg dolgot felsoroltál. Pedig igazából csak használsz kis apróságokat, amik kiegészítik az alap eszközöket. Pl. nem csak simán rúzst használsz, hanem szájkontúrceruzát és szájfényt is. Ezek egy 16 éves lánynak valóban sok és feleslegesek lehetnek. Pl. a sok púder ami a highlightinghoz szükséges, a műszempilla, strasszok... teljesen elhanyagolható.

Bár én mindig is úgy voltam vele, hogy nem érdekel ki mit vesz fel, kinek mi a stílusa, ki mennyire sminkeli magát... és nem hiszem, hogy a sok vélemény miatt, miszerint igen, ez sok sminkeléshez használatos eszköz egy 16 éves lánynak, Te nem valószínű, hogy mások miatt meg is fogod változtatni a véleményed. Főleg, ha te így érzed jól magad.

2015. júl. 16. 23:46
 14/33 anonim ***** válasza:
44%
Igen, sokat. Így ennyi vakolatot a falra szokás kenni. Meg a transzik használják hasonlóan. Szép lehetsz, közelről tuti hányinger az egész. :D
2015. júl. 17. 10:23
 15/33 anonim ***** válasza:
20%

Annyira primitívek a válaszok, hogy komolyan megmosolyogtat :)

Ha tudnátok sminkelni (itt nem a szempillaspirállra gondolok) tudnátok, hogy szemhéjpúder alatt jó ha van alap, sokkal tartósabb lesz és abszolút nem látszik, a primer sem egy plusz vakolat... szájkontúr is jó ha van ízléses mértékben, szépen eldolgozva. De szerintem is sok ez a minden napokra, ne használj ennyi alapozót, hagyd, hogy szellőzzön a bőröd.

Én arckrémbe keverek alapozót és BB krém jellegű krémet kapok úgy azt szoktam használni hétköznapra, mert nem fedi be olyan vastagon az arcom, de mégis ad színt. A korrektorokat te érzed, hogy mikor mennyi kell és hova, de csak a bőrhibákra és a szemed alatti karikákra rakj. A púderek és a highlighter mennyiségét is csökkentsd és szerintem hétköznapokra a műszempilla is felesleges, hacsak nem tartós van.

Ha mélyebben beleveted magad a sminkelésbe és könnyűnek tűnő sminkeket tudsz ezekkel készíteni, nem ilyen maszk szerűt akkor hajrá, gyakorold még és nagyon ügyes leszel :)

2015. júl. 17. 15:10
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, pasi vagyok, nekem a soraid semmit nem mondanak. Kép alapján inkább tudnék válaszolni. :)
2015. júl. 17. 16:44
 17/33 anonim ***** válasza:
84%
nem lenne sok, de amikor megláttam azt a szót, hogy "strassz" megundorodtam az egésztől, ugyanis jóérzésű fehér ember nem rak magára SOHA sem strassz köveket, ha egy kicsi ízlés szorult bele
2015. júl. 17. 18:52
 18/33 anonim ***** válasza:
73%
Végig olvasni is sok. 3-4 pumpányi alapozó ? azt minek , vagy még a melledet is azzal kened ? Tök felesleges ennyi cuccot használni . Ha annyira sminkelni akarsz akkor használj alapozót, korrektort, púdert, spirált meg tust
2015. júl. 17. 19:01
 19/33 anonim ***** válasza:
62%
Festőnek készülsz ? amúgy eléggé sok egy 16 éves lánynak
2015. júl. 17. 19:01
 20/33 Smileeeeeee válasza:
44%
Sztem ez elég sok. Főleg 16 évesen. Nekem elég a szájfény+szempillaspirál.
2015. júl. 17. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!