Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek sok sminket...

Szerintetek sok sminket használok? 16L

Figyelt kérdés
Primer, max fedésű alapozó, korrektor(folyékony és krémes), bronzosító, kontúr púder, pirosító, kőpúder, fixáló púder, highlighter, szemöldök ceruza, szemöldök por, szemhéj alapozó, szemhéjpúder,szemceruza,tus,rúzs, szájkontúrceruza, szájfény, néha műszempilla, hétköznap esetleg tincses műszempilla, néha strasszok és szoktam kontúrozni is, ha fontos eseményre megyek.

#smink #lány #korrektor #alapozo #mindennapismink
2015. júl. 16. 22:46
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Tökéletesen tönkreteszed az arcod a sok vegyszerrel, jó úton haladsz, hogy örök életedre használnod kelljen valamit.

Még egy gondolat fordult meg a fejemben...16 éves vagy, vajon kik lehetnek a szüleid, hogy mindezt magadra engedik kenni?!

2015. júl. 17. 23:10
 22/33 anonim ***** válasza:
34%

én a természetes lányokat szeretem, szóval marha sokat használsz

kinézhetsz vagy 40-nek...

pfff

2015. júl. 18. 00:28
 23/33 anonim ***** válasza:
49%
Há ba'ki te egy 2 lábon járó vakolat lehetsz b'ki! :D
2015. júl. 18. 00:56
 24/33 anonim ***** válasza:
63%
rengeteg, ennyi minden korban felesleges. szemceruza/spirál, korrektor, esetleg púder bőven elég lenne...borzalmasan műnek nézhetsz ki, 25 évesen 50-nek fogsz kinézni.
2015. júl. 18. 10:03
 25/33 anonim ***** válasza:
21%
Kedves kérdező aranyszabály:MAGYARORSZÁGON,MAGYAR EMBEREKTŐL semmiféle külföldön normálisnak számitó dolgot NE KÉRDEZZ.Megkaptad.Itt ha kilógsz az ő álomvilági elképzelésükből sz*r vagy.Egyébként ha szép az eredmény,profibb kinézetü,akkor totál rendben van,a te arcod,azt csinálsz amit akarsz.Csak megfelelően ápold,előtte utána krémekkel.Mondom figy. itt gyk-n ne merj ilyesmit kérdezni,esküszöm neked felmentél volna egy német vagy britt oldalra ilyen kérdéssel.Azt mondták volna ez oke,ha jól érzed magad csináld,vagy kértek volna képet.De kb 1-2 negativ válasz lenne.Ez a fajta lenézésről és fikázásról Magyarország világszerte ismert.Remélem a jövőben haladnak majd pozitiv irányba.Mielőtt bármibe belekezd bárki EMBER LEGYEN MINDEN KÖRÜLMÉNYBEN.Ebbe az országba ez nem megy.
2015. júl. 18. 11:05
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
nekem ennyi ruhám sincs :( :D amúgy én korrektort, púdert, szemhéjfestéket, tust, szempillaspirált, pirosítót, brozosítót használok és én eddig ezt tartottam soknak. 16/L
2015. júl. 18. 16:09
 27/33 anonim ***** válasza:
59%

4 pumpányi alapozó? Nekem fél elég, és van, hogy azt sem használom fel mind.

Szerintem sok. Ezt úgy mondom, hogy sminkmester a húgom, de ő se használ ennyi szart.

2015. júl. 18. 21:13
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyjából értem ezek mik de őszintén szólva szalagavatós táncon ennek a fele se volt rajtam bár alapból nem vagyok ilyen vakolós.
2015. júl. 19. 11:46
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Először ahogy gyorsan végig futottam ezt a hosszú listát arra gondoltam: azta, na, ez a lány tud sminkelni, mert egy komplett smink az tényleg ennyi termékből áll, na de nem mindennapokra!!! hanem buliba, étterembe, egyszóval különleges alkalmakra.

Aztán amikor rendesen végigolvastam plusz megláttam ezt a hozzászólásod is:

Alapozóból 3-4pumpányit, korrektorból egész arcra, púderből 2réteget, spirálból 3-4réteget, és rúzsokból az élénk feltűnő színeket szeretem, fekete szemcerkát és szemhéjpúdert.

Akkor jöttem rá, hogy valójában fogalmad sincs, mit csinálsz.

Ezt kérlek ne vedd sértésnek! Van egy "kis" tapasztalatom sminkelés terén, így engedd, hogy adjak pár tanácsot.

Egy jó minőségű alapozóból bőven elég 1 max. 2 pumpányi a teljes arc lefedéséhez. Ergo vagy nagyon gyenge minőségű alapozót használsz, vagy annyira nem gyengét, de abból rettenetesen sokat, feleslegesen.

"korrektorból egész arcra"

Ilyen nem létezik. A korrektor, akár a neve is mutatja, a hibákat avatott kijavítani. A korrektort mindig KÖZVETLEN bőrhibákra használjuk, mint például pattanás, heg, szem alatti karikák stb.

Ráadásul, kétféle korrektort használsz, ami azt mutatja, hogy ebből is nagyon gyenge minőséget, mert ha jó minőségű lenne, bőven elég lenne egyetlen egy is.

Kontúr púder??? Ilyen nem létezik, kincsem. Kontúrozni sosem púderrel, hanem ehhez megfelelő alapozóval szokás. Amit te "kontúr púder"-nek hívsz, az valószínűleg csak egy, a bőrszínedtől sötétebb árnyalatú púder.

Bronzosító + pirosító kombó, gyakori hiba a te korosztályodnál. Félreértés ne essék, van, hogy mi is használunk bronzosítót és pirosítót egyszerre. De ez mindig csak feljavítás miatt van, és az egyik dominánsabb, mint a másik. Az sosem jó, ha mindkettő kivehető.

Kőpúder és fixáló púder. Ajj, cicavirág, fiatal vagy, valószínűleg lehetnek bőrhibáid, amit nagyon próbálsz rejtegetni, de ezzel pont az ellenkezőjét váltod ki. A púder iszonyat alattomos dolog, eltömíti a pórusaidat, nem szellőzik az arcbőröd, ezáltal még több ragya jön ki az arcodon. Jó ez neked?

Ez volt az első.

A második, hogy döntsd el, vagy kőpúder vagy fixáló púder. Ez így nagyon amatőr, hogy mindkettőt használod, ezek szerint nem érted a funkcióját a púdernek...

Highlighter? Most komolyan? Ajjaj...

A műszempilláról meg a strasszokról nem is beszélve...

Nagyon fiatal vagy még, és fogalmad sincs, mit csinálsz. Gondolom, megnéztél pár videót, olvastál pár Glamourt, aztán lekaptad a polcokról azt, amire épp elég pénzt kaptál.

Rossz minőségű sminkeket használsz nagy mennyiségben, amit hosszútávon a bőröd rettenetesen meg fog sínyleni. Gyanítom, hogy vannak bőrhibáid, ezzel fordulj inkább bőrgyógyászhoz, kozmetikushoz, és ne elfedd, hanem próbáld meggyógyítani.

Ha tudok bármiben segíteni, írhatsz nyugodtan! Nem akartalak egy másodpercig sem megbántani, 16 évesen én sem voltam sokkal jobb nálad, ne aggódj :)

2015. júl. 19. 21:06
 30/33 anonim válasza:
100%
Szerintem ez vicc volt.
2015. júl. 21. 23:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!