Ti mennyire spirálozzátok ki a szempilláitokat?
Nemrég vettem egy Maybelline Lash Sensational szempillaspirált, de csak találomra választottam, nem hallottam még róla. Van egy másik is, ezért úgy voltam vele, hogy mindegy és kuponom is volt hozzá. Mikor kipróbáltam nem tudtam eldönteni, hogy tetszik vagy sem mert szép, íves, hosszú pillákat csinált, de kicsit össze is ragadtak. Mikor rákerestem, hogy másnak, hogy vált be meg mi róla a véleménye stb., akkor azt vettem észre, hogy a legtöbb képen, videóban nálam sokkal jobban kifestik a pilláikat. Én kevesebbet szoktam használni, de igazából ez is tetszik mert így tényleg hangsúlyosabb és igazából az új szempillaspirálommal nehéz is kevésbé hangsúlyosra megcsinálni, de mégis olyan furcsa...
Ti mennyire szoktátok kifesteni? Esetleg ha egy közelítő képet is linkelnétek, annak nagyon örülnék.
van tiszta spirál keféd? lehet kapni drogériákban, de egy régi spirál keféje kitisztítva is tökéletes. ha ezzel átfésülöd a pilláidat spirálozás után, nem lesz annyira összeragadva. : )
nekem általában 2 spirálom van, egy feltűnőbb, látványosabb (általában maybelline), meg egy szolidabb. 2-3 réteget szoktam nyomni, hogy látszódjon, mert nekem elég világosak a pilláim.
szerintem csak szokatlan volt neked elsőre a hangsúlyos szempilla, de szeritem szép, akkor is, ha nincs mással kifestve a szem. : )
Chanel spirálom van fekete színben, 1x húzom át a szempillámon a spirált de akkor több mozdulattal teszem
nincsenek feltünő hatalmas szempilláim és fekete a színűk
használok szemhéjpúdert is és néha szemceruzát
24/L
Ilyesmire szoktam, 2 réteget szoktam felkenni. Szerencsés vagyok, mert sűrűek, íveltek és hosszúak a szempilláim. Utálom, ha csomós lesz vagy összeragad, mindig arra megyek, hogy a lehető legjobban szét legyenek választva.
Mindig a szempillákat hangsúlyozom leginkább. Hétköznapokon nem is használok mást, csak alapozó+púder+fekete szemceruza vízvonalra (ezt nem is mindig)+spirál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!