Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szempillaspirál nektek is...

Szempillaspirál nektek is tönkre teszi a szempilláitokat?

Figyelt kérdés

Szívesen használnék minden nap szempillaspirált, de a szempilláim nem nagyon bírják, hullanak amikor letörlöm, és úgy vettem észre ha egy ideig mondjuk sűrűbben használom akkor el is vékonyodnak :(

Nektek nem? És ha nem akkor mitől nem ?:D

2009. szept. 2. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

hát én használok mindennap több éve, de maradt szempillám. kiesik néha több, de el soha nem fogyott:D nem hiszem, hogy emiatt kiesne.

lehet csak azért tűnik fel, hogy kijön, mert egyébként nem veszed észre, ha kiesik 1-2 szál.

2009. szept. 2. 20:45
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

Nekem konkretan egy markatol hullot de nayon es ez a maybelline.

A Lorealtol egyaltalan nem csak amennyi termeszetesen is kihullana.

2009. szept. 2. 20:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket. Akkor gondolom érdemes valami márkásabbat vennem. És amikor lemossátok este azt hogy teszitek úgy h ne kelljen nagyon dörzsölni? Az olajos sminklemosókat utálom, és krémmel is elég nehezen jön le :S
2009. szept. 3. 08:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Fontos, hogy ne vízálló legyen, mert azok nagyon roncsolnak! A másik, hogy ha még van is benne egy 4-5 havonta cseréld le őket (vagy ha már érzed, hogy más szaga van).

Nem feltétlenül a drága szempillaspirál a jó, de mondjuk már egy Avon is megteszi.

Lemosáshoz én simán szappant használok, nekem az jött be :)

2009. szept. 3. 10:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

én évekóta hazsnálok, elég vastagon, és nem hullik a pillám:D

de én váltogatom, mindig mást veszek, azaz nem mindig, de egymásután nemveszem meg ugyanazt. may később

2009. szept. 3. 12:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Én évekig napi szinten használtam szempillasirált és nem hullott jobban, sőt nem is vékonyodott! Szerintem maga a márka nem jó neked.
2009. szept. 3. 18:56
 7/8 A kérdező kommentje:
nem vízállót használok de egyszerűen nem tudom lemosni ! Tegnap is először vízzel vagy 5 percen keresztül utána szappanos vízzel aztán sminklemosóval, reggelre mégis fekete volt a szemem... És egyáltalán nem festem magam erősen. Szempillaspirál és szemceruza de csak alul.
2009. szept. 4. 13:57
 8/8 anonim ***** válasza:
én ilyet nem tapasztaltam. én loreált használok. régen avonosat vettem egy kalap szar,mert nekem alergiás lett a szemem rá, nekem bevált a lore.. és sima vizzel mosom le bevizezem a törölközöt és le mosom vele, és ami elkebnődik meg szemlemosóval mosom le.
2009. szept. 4. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!