Szempillaspirál nektek is tönkre teszi a szempilláitokat?
Szívesen használnék minden nap szempillaspirált, de a szempilláim nem nagyon bírják, hullanak amikor letörlöm, és úgy vettem észre ha egy ideig mondjuk sűrűbben használom akkor el is vékonyodnak :(
Nektek nem? És ha nem akkor mitől nem ?:D
hát én használok mindennap több éve, de maradt szempillám. kiesik néha több, de el soha nem fogyott:D nem hiszem, hogy emiatt kiesne.
lehet csak azért tűnik fel, hogy kijön, mert egyébként nem veszed észre, ha kiesik 1-2 szál.
Nekem konkretan egy markatol hullot de nayon es ez a maybelline.
A Lorealtol egyaltalan nem csak amennyi termeszetesen is kihullana.
Fontos, hogy ne vízálló legyen, mert azok nagyon roncsolnak! A másik, hogy ha még van is benne egy 4-5 havonta cseréld le őket (vagy ha már érzed, hogy más szaga van).
Nem feltétlenül a drága szempillaspirál a jó, de mondjuk már egy Avon is megteszi.
Lemosáshoz én simán szappant használok, nekem az jött be :)
én évekóta hazsnálok, elég vastagon, és nem hullik a pillám:D
de én váltogatom, mindig mást veszek, azaz nem mindig, de egymásután nemveszem meg ugyanazt. may később
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!