Lányok ti, hogy festitek a szempilláitokat anélkül, hogy
fent ne kennétek össze?
Figyelt kérdés
Nekem hatalmas és íves szempilláim vannak, na meg sok. A szemöldökömig ér kifestve, mindenki azt hiszi műszempilla. Csak az a problémám vele, hogy kifestem őket és az egész felkenődik a szemhéjamra és utána nem győzöm fültisztítóval levakarni, holott már le volt alapozva. Ti, hogy csináljátok? :)
2012. nov. 13. 21:28
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, nekem sose volt ilyen gondom, nem lehet hogy túl nagy a spirálnak a keféje és az a gond?
2012. nov. 13. 22:20
2/7 A kérdező kommentje:
Háát próbáltam már kisebbet és nagyobbat is, de mindegyiknél felkenődik miközben festem. Szerintem a szempilláim hosszúságával lehet a gond mert nem is nyitott szemmel festem hanem rápislogok.. nem értem :D
2012. nov. 13. 23:31
3/7 anonim válasza:
Én is pont ugyanúgy vagyok, mint te. Nagyon hosszúak a szempilláim, és ritka, ha úgy ki tudom festeni, hogy ne kenjem össze a szemhéjam. Na meg én is pislogok közben, máshogy nem jó. Nagyon zavaró tud lenni, mikor szemhéjpúderrel már szépen kifestettem a szemhéjam, utána meg a pálcikával felét leszedem... Ha viszont előbb spirálozok, akkor már olyan hosszú lesz a szempillám, hogy nem tudom mögötte kifesteni. A másik meg a tus. Nem tudok egy normális vonalat húzni, mert ívesek a szempilláim, és mindig elakad benne az ecset.
2012. nov. 14. 10:55
4/7 anonim válasza:
Úgy hogy nekem nincsenek ekkora szempilláim:S:D Amúgy én lefelé szoktam hajtani a fejem, és így 'rápislogok" a spirálra, remélem érted.
2012. nov. 14. 11:34
5/7 A kérdező kommentje:
Harmadik én is pont ugyanígy vagyok! De mostanában bevezettem azt, hogy miután alapoztam odaraktam a szemhéjamra egy kis alapozót és nem kentem el csak miután befejeztem a szempilláimat és utána is csak fültisztítóval az úgy nagyjából bevált, de már csak akkor mikor kezdenek száradni a pillák mert különben összeragad. Szerintem próbáld ki, vagy ha ezt nem is akkor miután megszáradtak a szempilláid fültisztítóval szedd le a fekete részt és utána egy másikkal a csukott szemed fölé vigyél fel alapozót óvatosan! :) Többiek köszönöm a válaszokat! :)
2012. nov. 14. 12:01
6/7 anonim válasza:
Miután befestetted, ne nyisd ki teljesen a szemeidet, nézz lefelé, és várj egy kicsit, amíg biztosan meg nem száradnak, és biztonságosan felnézhetsz.
2012. nov. 14. 14:09
7/7 anonim válasza:
Néha nekem is fekete lesz a szemhéjam, de egy nedves fültisztítóval leszedem, és viszek fel a helyére még egy kis szemhéjpúdert, eldolgozom és kész, korrigálva van a baki. :D
Egyébként mostanában egyre kevesebbszer fordul elő ilyen. Általában akkor, ha nagyon sietek, mert késésben vagyok és kapkodok emiatt. Én úgy szoktam csinálni, hogy a szempillaspirál keféjét a szempillám alá teszem, és ahogy húzom végig a szempillám alatt a kefét, kicsit pislogok. Amikor a 2. réteget viszem fel, akkor pedig teljesen nyitva van a szemem, és a szempillám tövénél megtartom egy kicsit a spirál keféjét, hogy megemelje a szempillámat. Majd ugyanígy kb. a szempillám felénél is megtartom a kefét, hogy megemelje a szempillámat. Ettől sokkal göndörebbnek tűnik a szempillám. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!