Lányok! Az alsó szempilláitokat kiszoktátok festeni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 7. 17:16
1/9 anonim válasza:
Nem, ha kifestem akkor túl hosszúnak tűnik és úgy nem szép.
2/9 anonim válasza:
Nem.
Alul alig van szempillám, rövidek, hézagosan helyezkednek el, így ha ki van festve úgy néz ki, mintha helyenként összekoszoltam volna :D Úgyhogy inkább nem festem ki.
3/9 anonim válasza:
Nem, mert az úgy faszul néz ki. Ne csináld.
4/9 anonim válasza:
én mindig kifestem. nekem alul és felül is sok szempillám van, így ha csak felül festem ki, akkor alul nagyon üres, és úgy nagyon csúnya szerintem :D de alul-felül festve nagyon jól néz ki :)
5/9 anonim válasza:
Én is mindig kifestem alul,nekem furcsa ha nincsen hiányérzetem van akkor :D
6/9 anonim válasza:
Nekem túl sűrűek és hosszúak az alsó pilláim ahhoz, hogy jól nézzen ki rajtuk a festék. Persze, nyilván, aki gyakorlott, meg tudja csinálni normálisan, meg a sminkmesterek, de én nem, így hagyom. Mondjuk pont azért, mert sűrűek és hosszúak, ráadásul tényleg feketék, annyira nekem nem tűnik üresnek.
7/9 anonim válasza:
Én kifestem alul is.
Próbáltam úgy is, hogy csak a fölsőket festettem, de úgy nagyon bénán nézett ki.
8/9 anonim válasza:
általában igen, mert nagyon szőkék, és akkor olyan befejezetlen hatást kelt a szem smink, ha csak felül van kifestve. néha nem festem ki, de akkor nagyon álmodozó fejem lesz. viszont ceruzával nem szoktam alul, mert pici a szemem. a spirál pont elég.
9/9 anonim válasza:
Sminkes vagyok, a modelleknek és menyasszonyoknak ki szoktam festeni alul, kivéve, ha valami legyezőszerű divatszemet csinálok nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!