Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok ti kiszoktátok lakkozni...

Lányok ti kiszoktátok lakkozni a lábkörmeiteket ősszel is, ha zárt cipőben vagytok? És nyáron mindenki?

Figyelt kérdés
Az mennyire van rendben ha pasiként engem izgatnak a szép kilakkozott női lábfejek? Szívesen kilakkoznám a nő helyett neki, meg leápolnám a lábakat...:)
2013. okt. 11. 11:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Megnézném hogy hogy lakkozod ki, meg jót kacagnék a végeredményen.
2013. okt. 11. 11:35
 2/13 A kérdező kommentje:
De komolyan, állítólag ügyes vagyok. Mondd a címed és megyek :) Olyan gonosz vagy :)
2013. okt. 11. 11:49
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Én mindig lakkozom, bár ez a körömlakkmániámnak köszönhető. Szóval lakkozom: télen, nyáron, ősszel, tavasszal! :)
2013. okt. 11. 12:11
 4/13 anonim ***** válasza:

Én csak a kezemen szoktam.

Egyébként kicsit fetisisztának tűnsz, de amíg nem zaklatod a nőket emiatt, addig oké.

2013. okt. 11. 12:13
 5/13 anonim ***** válasza:
43%
Én nem lakkozom semmimet, értelmetlen időpocsékolás, sokkal szebb természetesen.
2013. okt. 11. 12:23
 6/13 A kérdező kommentje:

Eszem ágában sincs zaklatni a hölgyeket! :D

De imádom az ilyen női dolgokat. Két lány testvérem van, ugyan már felnőttek, de imádom ezeket ;)

24f

2013. okt. 11. 12:51
 7/13 anonim ***** válasza:
Nincs abból semmi, ha egy fiú szereti az ilyesmiket. Szerintem jó. Csak messzire ne menjen!
2013. okt. 11. 13:02
 8/13 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy..:)) Nem baj,ezt lábfétisnek hívják...:DD Ősszel-télen nem szoktam..:))
2013. okt. 11. 13:31
 9/13 A kérdező kommentje:
Lábfétis igen, egy kicsi :D Képeket küldhettek nyugodtan a szép lábfejeitekről :P
2013. okt. 11. 13:50
 10/13 anonim ***** válasza:

Általában igen, pirosra vagy feketére, nyáron is, bár zárt cipőt hordok nyáron is.

Hát egyértelműen lábfétis, de már sok kérdést tettél fel ezen az oldalon, nem? Nekem nem jön be, ha gey pasinak bejön a lábfejem, vagyis inkább az nem, ha szokatlanul odavan érte.

2013. okt. 11. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!