Lakkozzátok a lábkörmeiteket?
Most láttam meg egy kérdést azért jutott eszembe.
Én nem lakkozom a lábamon a körmeimet régen volt amikor párszor ki volt festve ezüsttel vagy átlátszóval de ennyi.
A kezemen néha lakkozom, ha olyan helyre megyek de a lábamon nem szeretem. Nem is veszek fel soha szandált, nem látom értelmét a zárt cipőbe.
Vannak még akik nem lakkozzák?
És ez ugye nem igénytelenség? Mert szerintem nem az csak már annyira kinéznek, hogy én nem festem ki a lábamon a körmömet... hihetetlen.
Én nem lakkozom a lábamon, nekem egyáltalán nem tetszik. Főleg, ha pirossal van valakinek... Űűű...
Én csak szépen levágom a őket, lereszelgetem a szélüket, és kész.
18/L
Szerintem egyáltalán nem szép ha ki van lakkozva. Átlátszó az oké, de semmi más. Én sosem lakkoztam, nem is fogom.
25/L
éncsak strandra lakkozok, de akkoris vmi rikító színnel, ami megy a fürdőruhámhoz, csak a poén kedvéért...:D
de egyébként nem lakkozom őket.
Én azért nem lakkozom mert olyan nevetségesnek érzem magam akkor.
És gyorsan le is kopik és akkor acetonozni kell stb. minek tegyem tönkre a körmöm. Mindig szépen levágom és ennyi. Így is szépen mutat.
Ja és a kislábujjaimon annyira picik a körmeim, hogy szinte nem is látni csoda ha 1 mili látszik már belőle. Nagyon érdekes, de nekem mindig ilyen volt :)
Így feltűnőbb színnel nehéz szépen megcsinálni, hogy a picikkel is kezdeni valamit.
Ki pontozta le az elején az embereket 0%ra? Észnél vagytok?
Minden válasz hasznos, akár igen, akár nem a kérdésre válaszoltak.
Én lakkozom,gyakran vörösre.Vessetek meg ezért,de nekem tetszik!:)
Valóban elég nehéz a lábkörmöket szépen kilakkozni,ezért gyakorlatlanabbaknak én a világosabb színeket ajánlom.Ráadásul a sötétebb,erőteljesebb színeknél jobban látszik a kopás,a lenövés.Az meg szörnyű igénytelenül néz ki,ha a lakkozás fele hiányzik:P
Ügyetlenkék vagy lustik áthúzathatják zselével is,az nem kopik olyan gyorsan,elég,ha a műkörmös kb.3 hetente rendbe teszi.
Egyébként ma már jó minőségű lakkok vannak,nem teszik tönkre a körmöt,sőt,az acetonmetes lakklemosóban is vannak ápoló adalékanyagok.Nekem szépen megerősítette a lakkozás a lábkörmeimet,régebben csúnyán betöredeztek.
Egy dolog viszont fontos: a színes lakk alá kell egy színtelen alapozóréteg,különben besárgulnak a körmök.
Mindenkinek jó körmözgetést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!