Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lakkozzátok a lábkörmeiteket?

Lakkozzátok a lábkörmeiteket?

Figyelt kérdés

Most láttam meg egy kérdést azért jutott eszembe.

Én nem lakkozom a lábamon a körmeimet régen volt amikor párszor ki volt festve ezüsttel vagy átlátszóval de ennyi.

A kezemen néha lakkozom, ha olyan helyre megyek de a lábamon nem szeretem. Nem is veszek fel soha szandált, nem látom értelmét a zárt cipőbe.

Vannak még akik nem lakkozzák?

És ez ugye nem igénytelenség? Mert szerintem nem az csak már annyira kinéznek, hogy én nem festem ki a lábamon a körmömet... hihetetlen.

2009. jún. 29. 23:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%
Lakkozom,szintén PIROSSAL.Imádom sztem k**vajól néz ki :D
2009. jún. 30. 12:19
 12/18 anonim ***** válasza:
34%
itt mér lepontozni???????????idióták!!!!!!!
2009. jún. 30. 12:29
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

én lakkozom és mindig nagyon szép francia manikűrt teszek rá

vagyis egy jó idelye mindig

12/L

2009. jún. 30. 12:48
 14/18 A kérdező kommentje:

02:52 köszi :)

A többieknek is köszi.

Nem tudom miért kell lepontozni én mindenkit felfelé pontoztam és köszönöm, hogy írtatok.

Utolsónak: az ideje pontos J :) nem bántásból, csak hátha így könnyebb lesz megjegyezni tudod kötni ahhoz, hogy valaki gyk-n írta... szerintem is szép a francia és sosem megy ki a divatból :)

Nekem nincs bajom a piros körmökkel sem csak én túlzásnak érzem magamon. Nem igazán tudom viselni. Kéket, zöldet ezüstöt simán de a piros az nekem olyan túlzás :)

De máson tetszik ha jó a stílusa is mellé.

2009. jún. 30. 13:00
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én rendszeresen lakkozom,piros,vörös àrnyalattal,de csak nyàron.

Télen mindig pihentetem.

A kezemen viszont csak szolidabb szineket hasznälok.

Viszont nagyon sok hölgy lakkozatlan làbujj körömmel is àpoltnak tünik,söt.

2009. jún. 30. 14:25
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

igen lakkozom a lábujjaimat is. Van, hogy szolid rózsaszín, van hogy sötétlila...utóbbit pl azért mert van egy csomó rikító lakkom, amit kézre nem használok, és nem akarom h kárba vesszen.

ha nem lakkozod nem gáz, ha lakkozod az sem, csak szépen meg legyen csinálva...ápolt legyen. ennyi.

2009. jún. 30. 15:21
 17/18 anonim ***** válasza:
91%
Én sem lakkozom csak szépen levágom és kész...Mostanába a kezemem sem nagyon azelőtt igen oda voltam érte ma már csak max átlátszossal lakkozom!
2009. júl. 1. 16:23
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
lakkozom, feketére
2009. júl. 30. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!