Lakkozzátok a lábkörmeiteket?
Most láttam meg egy kérdést azért jutott eszembe.
Én nem lakkozom a lábamon a körmeimet régen volt amikor párszor ki volt festve ezüsttel vagy átlátszóval de ennyi.
A kezemen néha lakkozom, ha olyan helyre megyek de a lábamon nem szeretem. Nem is veszek fel soha szandált, nem látom értelmét a zárt cipőbe.
Vannak még akik nem lakkozzák?
És ez ugye nem igénytelenség? Mert szerintem nem az csak már annyira kinéznek, hogy én nem festem ki a lábamon a körmömet... hihetetlen.
én lakkozom és mindig nagyon szép francia manikűrt teszek rá
vagyis egy jó idelye mindig
12/L
02:52 köszi :)
A többieknek is köszi.
Nem tudom miért kell lepontozni én mindenkit felfelé pontoztam és köszönöm, hogy írtatok.
Utolsónak: az ideje pontos J :) nem bántásból, csak hátha így könnyebb lesz megjegyezni tudod kötni ahhoz, hogy valaki gyk-n írta... szerintem is szép a francia és sosem megy ki a divatból :)
Nekem nincs bajom a piros körmökkel sem csak én túlzásnak érzem magamon. Nem igazán tudom viselni. Kéket, zöldet ezüstöt simán de a piros az nekem olyan túlzás :)
De máson tetszik ha jó a stílusa is mellé.
Én rendszeresen lakkozom,piros,vörös àrnyalattal,de csak nyàron.
Télen mindig pihentetem.
A kezemen viszont csak szolidabb szineket hasznälok.
Viszont nagyon sok hölgy lakkozatlan làbujj körömmel is àpoltnak tünik,söt.
igen lakkozom a lábujjaimat is. Van, hogy szolid rózsaszín, van hogy sötétlila...utóbbit pl azért mert van egy csomó rikító lakkom, amit kézre nem használok, és nem akarom h kárba vesszen.
ha nem lakkozod nem gáz, ha lakkozod az sem, csak szépen meg legyen csinálva...ápolt legyen. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!